20 / 04 / 2024

Elazığ Emlakçılar Derneğinden emlak danışmanlığı kursu

Elazığ Emlakçılar Derneğinden emlak danışmanlığı kursu

Elazığ Emlakçılar Derneği Mehmet Kıran, Emlak Danışmanlığı kursu açtıklarını dile getirerek, amaçlarının verilecek eğitim sayesinde sektörde çalışanların daha bilinçli hale gelerek daha iyi hizmet sunmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Kiralık daire sayısı artıyor ama kiralar düşmüyor!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz yaptığı açıklamada kiralık daire fiyatlarında düşüş olmadığını söyledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

İzmir'de emlakçılar depremzedelerden komisyon almayacak!

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu, sosyal medyada İzmir'de ev kiralarının yükseldiği yönündeki paylaşımlara tepki gösterdi. Güleroğlu, "İzmirli emlakçılar olarak depremzedelerden, mağdur kişilerden hizmet bedelini almayacağız" dedi.

Emlakjet, emlakçılar için Prestige dönemini başlatıyor!

Yeni nesil emlak bulma uygulamalarından Emlakjet, emlakçılar için kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Emlakjet ‘Prestige’ dönemi ile üye emlak danışmanlarının tüm ihtiyaçlarını ve işlerini 360 derece ele alarak danışmanlarına çözüm sunuyor. 

Emlakçılar dikkat! Belgesi olmayan faaliyet gösteremeyecek!

Emlak sektörüne yönelik düzenleme kapsamında 1 Eylül 2020 tarihinden itibaren yetki belgesi olmayan işletmeler ruhsat alamayacak ve emlakçılık faaliyetinde bulunamayacak. Sürenin bitmesine kısa bir süre kala yetki belgesi olmayan emlakçılar hareketlendi.

Konya Emlakçılar Odasından fiyat artışı uyarısı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay yaptığı açıklamada konutlardaki fiyat artışlarının emlak sektörünün durmasına neden olduğunu söyledi.

Sedat Altınay: Emlakçılar mücbir sebepten yararlanmalı!

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

Çanakkale Lapsekili emlakçılar normalleşme sürecini bekliyor!

Çanakkale Lapsekili emlakçılar işlerinin ve piyasanın düzelebilmesi için koronavirüs normalleşme sürecini bekliyor.

Emlakçılar online ilan sitelerini boykot hazırlığında!

Koronavirüs salgını sebebiyle işleri durma noktasına gelen emlakçılar online ilan portallarını boykot edecek.

Sakarya'da emlakçılar ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıttı!

Sakarya'da covid-19 salgını nedeniyle ihtiyacı olan birçok aileye yardım kolisi hazırlayan emlakçılar takdir topladı...

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

İstanbul İnşaatçılar Derneğinden Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi değerlendirmesi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendirdi.

TOKİ Elazığ Kovancılar 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Kovancılar projesi için başvurular başladı.

Emlak sektörünün en büyük sorunu 'korsan emlakçılar'!

ALEMDER Başkan Yardımcısı Ali Özsoy, Alanya emlak sektörünün en büyük sorununun korsan ve kayıt dışı emlakçılar olduğunu söyledi.

Elazığ Emlakçılar Derneğinden emlak danışmanlığı kursu Haberi

Elazığ Emlakçılar Derneğinden emlak danışmanlığı kursu

Elazığ Ekonomi Platformu (ELEP), Aralık ayı toplantısını Dönem Başkanlarından Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun moderatörlüğünde Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneğinde Gerçekleşti.

Toplantıya MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun Elazığ Mobilyacılar Derneği Başkanı Cemil Platin, Elazığ Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Tarık Aşçıoğlu, , Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Kıran, , Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl, Elazığ Gıdacılar Ve İş Adamları Derneği Başkanı Süleyman Kamaç katıldı.

ELEP Dönem Başkanlarında Hasan Uzun, Elazığ Ekonomi Platformunun kuruluş amacının Elazığ’daki farklı derneklerin bir araya gelerek kent için yararlı projelerin gerçekleştirilmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Kentin sorunlarının çözümü ve yeni dünya düzenine uyumda ihtiyacı olan yatırımların hayata geçirilmesinde yürütülecek çalışmaları yakından takip ederek, en hızlı şekilde gerçekleştirilmesini...