20 / 04 / 2024

elazığ haksen toki satılık evler

elazığ haksen toki satılık evler

TOKİ ve İMAR-HAKSEN işbirliğiyle yapılan 416 konutun kat kurası çekildi. Bir salonda gerçekleştirilen kura çekilişine, HAKSEN İl Başkanı Murat Akdin, noter memurları ve konut adayları katıldı.

Elazığ Yurtbaşı TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Yurtbaşı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Yurtbaşı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Yurtbaşı TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Elazığ Keban TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Elazığ Keban projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Keban TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Keban TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Murat Kurum Elazığ'daki TOKİ konutlarını inceledi!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceledi...

Elazığ'da TOKİ konutları için protokol imzalandı!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın girişimleri sonucuyla MemurSen 3.Etap TOKİ konutları için protokol anlaşması imzalandığı açıklandı. 

Elazığ Zafran TOKİ'de teslimler sona eriyor!

TOKİ Elazığ Zafran projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Elazığ Hükümet Konağı ihalesi 25 Eylül'de!

Elazığ İli Baskil İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Eylül'da saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Elazığ Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ Baskil Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Elazığ'a 1.365 yeni konut!

Son 4 yıldır mahalle konseptinde konut üretimine ağırlık veren TOKİ, Elazığ Bizmişen Aşağı Holpenek'teki yeni konut alanında bölge sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek yeni bir mahalle kuruyor...

TOKİ Elazığ Zafran'da konut teslim dönemi başlıyor!

TOKİ Elazığ Zafran projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ Elazığ Bizmişen Aşağı Holpenk başvuruları başladı!

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen Aşağı Holpenk Mahallesi Standart Grup'ta 30 konutun başvuru dönemi bugün başladı..

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları bugün başlıyor. Elazığ Merkez Bizmişen Aşağı Holpenk Mahallesi Alt Gelir Grubu projesinde 7 adet daire bulunuyor. 

TOKİ'den Elazığ'a defterdarlık hizmet binası!

Elazığ İli Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 19 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

elazığ haksen toki satılık evler Haberi

elazığ haksen toki satılık evler

Elazığ'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve İMAR-HAKSEN işbirliğiyle yapılan 416 konutun kat kurası çekildi. Bir salonda gerçekleştirilen kura çekilişine, HAKSEN İl Başkanı Murat Akdin, noter memurları ve konut adayları katıldı. 


Kuraya girecek toplam konut sayısının 416 adet olduğunu dile getiren Akdin, "Kurada çıkarılan bodrum sayısı 68 adettir. Sendika olarak verdiğimiz sözlerin arkasında durarak bodrumlar kuradan çıkarılmıştır. Kura herhangi bir olumsuzlukla sonuçlanırsa TOKİ Başkanlığı binalara el koyarak, kurayı ağustos sonunda bodrumlarda dahil olarak çekeceğini ifade etmiştir" dedi. 




Fırat...