30 / 03 / 2024

Elazığ Hankendi Köyü satılık arsa

Elazığ Hankendi Köyü satılık arsa

Elazığ Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Elazığ Merkez Hankendi Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Elazığ'daki köy evlerinin akıbeti ne oldu?

2020 Ocak ayında Elazığ'da gelen deprem sonrasında kent genelinde deprem konutlarının inşası devam ediyor. Bazı ilçe merkezlerinde yer alan vatandaşlar ise köy evlerinin temel atılacağı günü merak ediyor. 

Elazığ'ın Uzuntarla Köyü'nde yeni yapılacak okul engelleniyor iddiası!

Elazığ’ın merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'ndeki bir köy okulu, 2020'de yatırım programına alındı. Fakat kentte yaşanan depremden sonra okulun ağır hasar gördüğü iddiasıyla yıkılması kararı verildi. Okulunun yeniden inşası için TOKİ tarafından ihalesi yapıldı.

Elazığ'da 1 yıl sonra 2 bin 517 konut teslim edildi!

41 kişinin yaşamını yitirdiği 6.8’lik Elazığ depreminin üzerinden tam 1 yıl geçti. Büyük yıkım yüreklere ateş düşürdü. Devletin jet hızıyla inşa ettiği konutlar, yaşanan acılara merhem oldu...

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'tan deprem açıklaması!

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bu sabah yaşanan 5,3 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Şükürler olsun, merkezde ve depremin merkez üssü Kavaktepe köyünde ciddi bir şekilde can kaybımız, yaralımız yok. Yıkılan binamız yok" dedi.

Hasan Sözbilir: Elazığ depremi 100 yılda kırılmamış fay parçasında oldu!

Elazığ'da yaşanan deprem çevre illerde de hissedildi ve bölge halkında korku yarattı. 5.3'lük deprem hareketini değerlendiren DEÜ DAUM Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sözbilir, Elazığ depreminin 100 yılda kırılmamış fay parçasında olduğunu söyledi. 

Depremde yıkılan Çevrimtaş Köyü'nde yeni konutlar yapılıyor!

Elazığ'da, 24 Ocak'ta, merkez üssü Sivrice olan ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı Çevrimtaş köyü aldı. 27 konutun hasar gördüğü ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği köyde yaralar sarılırken, yapılacak 26 konutun ilk örnek dairesi tamamlandı.

Elazığ Çevrimtaş köyünde yapılan evlerden ilki teslim edildi!

Elazığ'daki depremde çok sayıda ev ve ahırın hasar gördüğü Çevrimtaş köyünde, çelik konstrüksiyonlu, 91 metrekarelik 2+1 şeklindeki evde depremzede Ernek ailesi oturacak...

Elazığ'da 708 yıllık Beyzade Egendi Konağı sapasağlam ayakta kaldı!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğüne sahip deprem sonucunda Altınkuşak köyünde bulunan 708 yıllık Beyzade Egendi Konağı, hasar almadı. 38 odalı konağın yapımının 11 yıl boyunca devam ettiği ortaya çıktı.

Elazığ Doğanbağı köyü göz göre göre yıkılmış!

Elazığ'da meydana 6.8 büyüklüğündeki depremde  yerle bir olan Doğanbağı köyündeki evler hakkında geçen yıl meydana gelen 5.2’lik deprem sonrasında rapor hazırlandığı ancak rapordaki uyarıların hiçbir şekilde dikkate alınmadığı ortaya çıktı...

Elazığ Çevrimtaş Köyü baştan inşa edilecek!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen depremin merkez üssü olan Sivrice ilçesinin Çevrimtaş Köyü oldu...

Elazığ depreminde bir köyün tamamı yıkıldı!

Dün akşam meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki Elazığ depreminde en çok zarar gören Sivrice’ye bağlı Çevrimtaş Köyü oldu...

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak!

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma, 154 kV Gözebaşı Trafo Merkezi Projesi kapsamında yapılacak...

Elazığ Hankendi Köyü satılık arsa Haberi

Elazığ Hankendi Köyü satılık arsa

Elazığ Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez Hankendi Köyü'nde yer alan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor.

Konut alanı imarlı arsa için toplam muhammen bedel 3 milyon 445 bin TL olarak belirlendi. Arsa için ihale 26 Aralık'ta yapılacak.

TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR
Elazığ Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden:
 

1 - Yukarıda niteliği tahmini bedeli ve geçici teminat miktarı belirtilen 1 adet taşınmaz malın satışı ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesi gereğince AÇIK TEKLİF USULÜ ile hizasında gösterilen tarih ve saatte Malatya Yolu 5. Km. TEDAŞ karşısı Defterdarlık Binası 3. Kat Milli Emlak Müdürlüğü Makam odasında teşekkül edecek Komisyon huzurunda yapılacaktır.

2 - İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;

a) Geçici Teminatı; (Geçici teminat olarak kabul edilecek değerler.

1- Tedavüldeki...