18 / 04 / 2024

Elazığ Maden konut ve iş yerleri inşası

Elazığ Maden konut ve iş yerleri inşası

Elazığ'ın Maden ilçesinde 510 ev ve iş yerinin tahliyesine yönelik, daha güvenli bir alanda konut ve iş yerleri inşa ediliyor.

Elazığ’da konut sakinleri yetkililere seslendi: Tehlikedeyiz!

Elazığ'da İmar Haksen 3. Etap TOKİ Konut Sakinleri, binalarının yakınında yıkılan istinat duvarının tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

Elazığ'da depremzedeler için 2 bin 936 konut yapılıyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Elazığ projesi için Haziran 2023 müjdesi geldi! Bakın bu ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Elazığ projesi için Haziran 2023 müjdesi geldi... Bakın bu ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Elazığ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesi için düğmeye bastı...Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor...

TOKİ Elazığ projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçeye 214 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçeye 214 yeni konut inşa edilecek. İşte TOKİ Elazığ 2023 projesi detayları...

TOKİ Elazığ Maden projesiyle tam 144 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

6 soruda TOKİ Elazığ Sosyal Konut Projesi 2022! Elazığ ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin heyecanla beklediği TOKİ Elazığ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Elazığ projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Elazığ 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Elazığ'da konteyner kentte kalan kiracılara konut verilecek mi?

Elazığ'da 2020 yılında meydana gelen depremin ardından  24 bin yeni konut inşa edilmişti. Konteyner kentte kalan kiracılara bu konutların verilip verilmeyeceği  merak konusu olurken AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım bu konuya açıklık getirdi.

Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü!

Elazığlı depremzedelere hibe edilen konutlar için 340 ila 360 bin TL arasında borç çıkartıldığı ileri sürülmüştü. Elazığ Valisi Ömer Toraman, konuya ilişkin bir açıklamada bulundu ve Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü.

TOKİ Elazığ Bahçelievler 144 konut ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ Maden Bahçelievler Mahallesi'nde 144 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden'de 144 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi 16 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden Bahçelievler 144 konut ihalesini 16 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Elazığ Maden konut ve iş yerleri inşası Haberi

Elazığ Maden konut ve iş yerleri inşası

Elazığ'ın Maden ilçesinde heyelan riski sebebiyle tahliye edilecek 510 ev ve iş yerinin yerine daha güvenli bir bölgede konut ve iş yerlerinin inşası için çalışmalara başlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığınca hazırlanan "Maden ilçesi Camiikebir Mahallesi'ndeki Aktif ve Olası Heyelan Alanlarının Jeolojik-Jeoteknik Değerlendirme Raporu"na istinaden heyelan riski bulunan bölgelerdeki 278 konut ve 232 iş yeri için alınan karar doğrultusunda tahliye çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda AFAD Başkanlığı tarafından ilçe merkezinde belirlenen güvenli bir alanda yapılacak afet konutları, iş yerleri ve sosyal yaşam alanlarının proje görselleri Maden Kaymakamlığının resmi internet sitesinde açıklandı.


"Vatandaşa daha iyi şartlarda yaşam imkanı sağlayacak"

AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin Camiikebir Mahallesi'nin...