24 / 04 / 2024

Elazığ orcik fabrikası

Elazığ orcik fabrikası

Elazığ'da orcik fabrikasında yangın çıktı. Elazığ'da orcik fabrikasında çıkan yangında maddi hasar oluştu. Yangına Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı bildirildi.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Elazığ Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Elazığ tuğla fabrikasının yıkımına başlandı!

Elazığ’da 66 yıldır hizmet veren ve ömrünü tamamlayan tuğla fabrikasının yıkımına bölgede yol çalışması yapılacağı için başlandı. 

Elazığ'daki çimento fabrikası taşınacak!

Elazığ Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Çimentaş yetkililerine teklif sunulduğu ve çimento fabrikasının yerinde taşınacağı belirtildi.

Elazığ Aksaray, kentsel dönüşüm açısından birinci sırada!

Elazığ’ın en eski mahallesi olan Aksaray Mahallesi Muhtarı Abdullah Bayrak, mahallelerinin en önemli sorunları olarak ifade ettiği Çimento Fabrikası, demir yolu, kentsel dönüşüm ve Suriyeli sığınmacılar konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Ağaoğlu, Elazığ'da çimento fabrikası inşaatını gezdi!

Elazığ’a gelen ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Baskil ilçesinde iş kadını Yasemin Açık tarafından dağ eteğinde yapımı devam eden devasa çimento fabrikasını görünce şok olduğunu söyledi.

Elazığ'a çimento fabrikası kuruluyor!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Yasemin Açık, memleketi Elazığ'a 500 kişinin istihdam edilmesini hedeflediği bir çimento fabrikası yaptırıyor. Fabrika 10 bin kişiye ekmek kapısı olacak.

Yasemin Açık Elazığ'a çimento fabrikası yaptırıyor!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Yasemin Açık, memleketi Elazığ'a 500 kişinin istihdam edilmesini hedeflediği bir çimento fabrikası yaptırıyor.

Elazığ'da orcik fabrikasında yangın çıktı!

Elazığ'da orcik fabrikasında yangın çıktı. Elazığ'da orcik fabrikasında çıkan yangında maddi hasar oluştu. Yangına Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı bildirildi.

Elazığ Çimento Fabrikası kaldırılıyor!

Elazığ’da düzenlenen ‘Beton yol uygulamaları’ seminerinde konuşan Vali Ömer Faruk Koçak, çimento fabrikasını hiç kimsenin kaybetmeyeceği, şehrin ve herkesin kazanacağı bir çözüm ile kaldıracaklarını söyledi...

Elazığ Şeker Fabrikası özelleşiyor!

Yaklaşık üç yıldır Özelleştirme kapsamında bulunan ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan ihalede Limak Kolin ortak grubunca alınan Elazığ Şeker Fabrikası'nın Özelleştirme süreci, ihaleye yapılan itirazın ardından yeniden başlamıştı...

Sanica, Beylikdüzü'ne mini havuz fabrikası ve Elazığ'a altyapı boru fabrikası kurdu!

Küvet ve jakuzi üretimiyle ünlü Sanica'nın patronu Ali Fatinoğlu, siyasetten uzaklaşınca işlerini daha hızlı büyüttü. ABD'nin Orlando kentindeki bir ‘mini havuz' fabrikasını satın alan ve Beylikdüzü'ne taşıyan Fatinoğlu, Elazığ'da da altyapı boru Fabrikas

Malatya Şeker Fabrikası, Kolin-Limak'a ucuza mı gitti

Erzincan, Elazığ, Elbistan ve Malatya şeker fabrikaları Kolin-Limak'a 266 milyon dolara satılmıştı (Yaklaşık 500 milyon TL). Sadece Malatya Şeker Fabrikası arsası, ödenen emlak vergisi ve emsalleri gözönüne alındığında 540 milyon TL değerinde

Dardanel Ton Fabrikası 62 milyon TL'ye icradan satılık!

Çanakkale 2. İcra Müdürlüğü, 11 taşınmaz ile Dardanel Ton Fabrikası'nı satışa sunuyor

Elazığ orcik fabrikası Haberi

Elazığ orcik fabrikası

Alınan bilgiye göre, Küçük Sanayi Sitesi'nde Hasan Gündoğdu'ya ait orcik fabrikasında yangın çıktı.


Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangına Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.


Yangın söndürülürken, iş yerinde hasar oluştu. Bu arada, yangına müdahale ederken dumandan etkilendiği bildirilen 3 itfaiye erine, buradaki ambulansta müdahale edildiği belirtildi.


Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı...