25 / 04 / 2024

Elazığ Şehir Hastanesi inşaatı

Elazığ Şehir Hastanesi inşaatı

Elazığ'da 347 bin 172 metrekare alan üzerinde yapımı süren şehir hastanesi 5 yıldızlı otek konforunda hizmet verecek. Hastanenin kaba inşaatı bitme aşamasında.

Elazığ Şehir Hastanesi tanıtıldı!

Elazığ Sağlık Müdürü Cahit Polat, Sağlık Bakanlığınca kentte kurulan Şehit Polis Fethi Sekin Şehir Hastanesinin günlük 6 bin civarında hastaya hizmet verdiğini açıkladı. 

Elazığ Şehir Hastanesi açıldı!

Elazığ Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Hastane 5 yıldızlı otel konforundaki donanımı ve sağlık alanındaki son teknolojiye sahip cihazlarıyla şifa arayan hastalara dünya standartlarında hizmet verecek...

Elazığ Şehir Hastanesi 1 Ağustos'ta açılacak!

Sağlık Bakanlığınca hayata geçirilen Elazığ Şehir Hastanesi, 1 Ağustos'ta hizmete açılacak. 

Bu yıl 5 ilde şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü verilerine göre; Ankara Bilkent, Manisa, Kayseri, Eskişehir ve Elazığ’da toplam 7 bin 988 yatak kapasiteli 5 modern şehir hastanesi daha hizmete girecek.

Bu yıl 4 yeni şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığınca, bu yıl Eskişehir, Elazığ, Ankara ve Manisa'da olmak üzere 4 şehir hastanesi daha  hizmete sunulacak...

Elazığ Şehir Hastanesi günde 15 bin hastaya hizmet verecek!

Elazığ'da inşası süren ve İzmir'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in adı konulan şehir hastanesi tamamlandığında, günde yaklaşık 15 bin hastaya hizmet verilecek.

Elazığ Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatında sona gelindi!

Elazığ'da 347 bin 172 metrekare alan üzerinde yapımı süren şehir hastanesi 5 yıldızlı otek konforunda hizmet verecek. Hastanenin kaba inşaatı bitme aşamasında.

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Erzurum Şehir Hastanesi 2017 sonunda hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada Erzurum'da yapımı süren şehir hastanesine değinerek, "Allah nasip ederse, bu yılın sonunda Erzurum'un bin 450 yataklı ve toplamda 450 bin metrekareyi aşan bir şehir hastanesi olacak." dedi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Isparta'nın en büyük kamu-özel ortak yatırımı olan Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi. Hastane 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşaa edildi.

Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

İbn-i Sina Mahallesinde yapımı süren bin 875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi'nde sona doğru yaklaşıldı. Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de hizmete açılacak.

Elazığ Şehir Hastanesi inşaatı Haberi

Elazığ Şehir Hastanesi inşaatı

Elazığ İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor İbrahim Halil Akkuş, Elazığ'da yapımı devam eden Şehir Hastanesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Toplam 347.172 metrekare alan üzerinde; 493 Yataklı Bölge Hastanesi, 299 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 96 Yataklı Psikiyatri Hastanesi, 150 Yataklı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi olmak üzere toplam 1.038 yatak ile hizmet verecektir" dedi. 


Sağlık Kampüsü'nde 1500'ıin üzerinde çalışan personel ile 7-24 vardiya sistemine göre çalışıldığını ifade eden İbrahim Halil Akkuş, İlerleme durumu (Peyzaj Alanı Dahil) yüzde 30 seviyesinde olduğunu, 14 katlı olacak hastanenin kaba inşaatının son katma ulaşıldığını söyledi. Müdür Akkuş, Kampüs içerisinde 69 Ünit Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Yaşam Merkezi, Sosyal ve Ticari Alanlar, Kongre Merkezi, Teknik ve Lojistik Merkez, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Heliport'un yer alacağını...