23 / 04 / 2024

Elazığ yangın

Elazığ yangın

Yaklaşık 500 ton saman bulunan deponun üzerinden geçen yüksek gerilim hattındaki akımın tedbir amaçlı kesilmesi nedeniyle Ağın ve Keban ilçeleri ile merkeze bağlı 20 köye bir süre elektrik verilemedi.

Elazığ'daki orman yangınında 10 hektar zarar gördü!

Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat'ın, yaptığı açıklamaya göre, Elazığ Baskil ilçesinde dün çıkan yangında, 10 hektar meşelik alan ve iki kayısı bahçesi zarar gördü.

Elazığ'da orman yangını çıktı!

Alınan bilgiye göre, Elazığ'da orman yangını çıktı. Yangın, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sivrice Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında 3 hektar ormanlık alan zarar gördü.

Elazığ'da orman yangını çıktı!

Karakoçan İlçesi'nin Golan Kaplıcaları yolu üzerinde bulunan Çayırgülü Mezrası'nda piknik alanında öğlen saatlerinde piknikçilerin neden olduğu belirtilen yangın çıktı. Yangınlara ekipler müdahale ederek söndürme çalışması başlattı.

Elazığ'da orman yangını çıktı!

Alınan bilgiye göre, Elazığ'da orman yangını çıktı. Yangın, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sivrice Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında 3 hektar ormanlık alan zarar gördü.

Elazığ'da orcik fabrikasında yangın çıktı!

Elazığ'da orcik fabrikasında yangın çıktı. Elazığ'da orcik fabrikasında çıkan yangında maddi hasar oluştu. Yangına Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı bildirildi.

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın çıktı!

Edinilen bilgiye göre, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin üç katlı hastane binasının ameliyathane bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, ilk müdahaleyi hastane personeli yaptı...

Elazığ Yirmi İkiler İşhanı'nda yangın çıktı!

Vali Fahribey Caddesi'nde bulunan Yirmi İkiler İşhanı'nın bodrum katında, suni çiçeklerin bulunduğu bir depoda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İş hanının içini kaplayan yoğun duman nedeniyle bazı vatandaşlar, üst katlarda mahsur kaldı...

Sarıyer'deki orman yangını söndürüldü!

Maden Mahallesi Bahçeköy mevkisinde çıkan yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucu söndürüldü

Çanakkale Yenice'de orman yangını çıktı!

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde çıkan orman yangınına 30 araç, bir helikopter ve amfibik uçakla müdahale ediliyor.

Bodrum'da yangın çıktı!

Bodrum'da ormanlık alanda başlayan yangın, söndürülmeye çalışılıyor...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

Elazığ yangın Haberi

Elazığ yangın


Elazığ'da üzerinden yüksek gerilim hattı geçen saman deposundaki yangın nedeniyle 20 köyde elektrik kesildi. Merkeze bağlı Sarıçubuk köyünde büyükbaş hayvan yetiştirilen bir çiftliğin saman deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alındı.


Yaklaşık 500 ton saman bulunan deponun üzerinden geçen yüksek gerilim hattındaki akımın tedbir amaçlı kesilmesi nedeniyle Ağın ve Keban ilçeleri ile merkeze bağlı 20 köye bir süre elektrik...