26 / 04 / 2024

Elazığda okul İstanbulda arazi satımı sonrası yapılacak

Elazığda okul İstanbulda arazi satımı sonrası yapılacak

Elazığ'ın Ağın ilçesinde emekli öğretmen Emine Beşe, kendi üzerine kayıtlı tek mal varlığı araziyi okul yaptırılması için bağışlamıştı.

Elazığ'da 395 deprem konutunun kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri yıkılan vatandaşlar için inşa edilen konutların kura çekilişi yapıldı.

Elazığ'da depremzedelere hibe edilen evlere borç çıkartıldı iddiası!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ailesini kaybeden depremzedelere devlet tarafından 'hibe' konutlara 340 ila 360 ğı ileri sürüldü. TOKİ'nin depremzedelere yolladığı ihtarnamede satış sözleşmelerini imzalamamaları halinde işgalci olacağı belirtildi.

Elazığ'da deprem konutları ve iş yeri için kuralar çekildi!

Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası depremzedeler için inşa edilen 379 konut ve 99 iş yeri için kura çekimi gerçekleşti. 

Elazığ'da 526 deprem konutu için kura çekildi!

Elazığ'da geçtiğimiz yıl meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan evler yerine inşa edilen 526 konut için kura çekilişi yapıldı. 

Elazığ'da inşa edilen 489 deprem konutunun kurası çekildi!

Elazığ'da geçen yıl meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan konutlar yerine inşa edilen 489 konut için kura çekimi gerçekleşti. 

TOKİ Elazığ'da dere yatağına konut inşa etti iddiası!

TOKİ'nin Elazığ'da dere yatağına deprem konutu inşa ettiği iddia edildi. Elazığ İl Özel İdaresinde ismini vermek istemeyen bir yetkili konuya ilişkin iddiaları gündeme getirdi.

Elazığ'da 713 deprem konutu için kuralar çekildi!

Elazığ'da depremzedeler için inşa edilen 713 konut için kura çekimi gerçekleşti.

Elazığ'da deprem konutlarının inşaatı tam gaz!

24 Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında depremzedeler için inşa edilen deprem konutlarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Depremzedeler yeni konutları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Elazığ'da 24 bin 83 konut inşa edildi!

24 Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. Devlet bu sürede 24 bin 83 konutun inşasını gerçekleştirdi. 

Elazığ'da depremzedeler için yapılacak konutlar TBMM'de!

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, 2020 yılında Elazığ'da meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler için yapılacak yeni konutların akıbetini TBMM gündemine taşıdı...

Elazığ'da 15 bin deprem konutunun inşaatı tamamlandı!

Elazığ'da deprem konutlarını ziyaret eden Elazığ Valisi, Erkaya Yırık 21 bin deprem konuttan 15 bininin bittiğini dile getirdi. 

Elazığ'da 285 deprem konutu için kura çekilişi gerçekleşti!

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlar için inşaatı tamamlanan 285 konut için kura çekimi yapıldı.

Elazığ'da 1080 deprem konutu için kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri zarar gören vatandaşlar için hayata geçirilen konutların kura çekimi yapıldı.

Elazığda okul İstanbulda arazi satımı sonrası yapılacak Haberi

Elazığda okul İstanbulda arazi satımı sonrası yapılacak

Emekli öğretmenin bağışladığı araziye okul yaptırılması için de iş adamı Mehmet Kemal Karabatak, kendisine ait değeri 2 araziyi Ağın Kaymakamlığına bağışladı. 



Ağın İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğine tarafından bağışlanan İstanbul'un Sancaktepe ilçesi Şamandıra Mahallesi'nde bulunan 2 arsa satışa çıkarıldı. 22 Haziran'da Ağın İlçe Kaymakamlığı Birlik İhale Odası'nda açık arttırma ile satışı yapılacak olan araziler için tahmini bedel 2 milyon 750 bin lira olarak belirlendi. Arazilerin satılmasıyla birlikte ilçede 8 derslikle okul yapımına başlanacak.



Elazığ Birlik Haber...