18 / 04 / 2024

elbistan 2015 kentsel dönüşüm çalışmaları

elbistan 2015 kentsel dönüşüm çalışmaları

Saray Mahallesi’nde bulunan ve depremlerde hasar gören birçok bina yıkılıyor. Deprem yönetmeliğine uygun yeni yapıların yapılmaya başlandığı mahalle dönüşümden sonra güvenli modern ve sağlıklı mekanlara kavuşacak.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları!

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekiliş töreni bugün düzenlenen proje 11 etap halinde hayata geçiriliyor.

Bursa Nilüfer kentsel yenilemede Türkiye'ye örnek olacak!

Nilüfer'de, belediyenin 2015 yılında en ağırlıklı maddelerinden biri olan "kentsel yenileme" insan odaklı gerçekleştirilecek. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenilemede Türkiye'ye model olacaklarını söyledi.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm kapsamında 642 daire inşa edildi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesi'nde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Kayseri Melikgazi'de 2015'te 642 daire inşa edildi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesi'nde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Melikgazi'de kentsel dönüşümle 642 daire inşa edildi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesinde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Melikgazi'de kentsel dönüşümle 642 konut inşa edildi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesinde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi

Bahçekent Emlak Konutları ödeme planı detayları 2015!

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen projede 1506 adet konut, 282 adet ticari ünite bulunuyor. Bahçekent Emlak Konutları ödeme planı detayları 2015 peşinatta yüzde 10 indirim yapılıyor.

Balıkesir Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 22 Ekim'de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Balıkesir Ticaret Odası tarafından organize edilen Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 22 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Elbistan nazım imar planı askıda!

Elbistan genelindeki bundan sonraki yapılaşmaya ışık tutacak olan Nazım İmar Planı, 2 Kasım 2015 tarihine kadar askıda kalacak.

Akplaza İş Merkezi, 2015 European Property Awards’ta ödül aldı!

Akplaza İş Merkezi 2015 European Property Awards’ta ofis geliştirme dalında ödül kazandı. Ali Manço projenin neden ödüle layık görüldüğünü, “Akplaza bulunduğu Piyalepaşa Bulvarı hattının kentsel dönüşümündeki en önemli kilometre taşlarından biri. " dedi.

Kentsel dönüşüm ve enerji verimliliği semineri başladı!

4 Ekim'e kadar sürecek "RAL CRC 2015 İstanbul" ilk defa Türkiye'de gerçekleştiriliyor. Fuarda "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği" konusu ele alınacak.

Kentsel dönüşüm kira bedeli tablosu 2015!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli binasını yıkılan hak sahiplerine bazı destekler yapılıyor. Bu desteklerin başında, kira yardımı yer alıyor. İşte kentsel dönüşüm kira bedeli tablosu 2015..

elbistan 2015 kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

elbistan 2015 kentsel dönüşüm çalışmaları

Saray Mahallesi’nde bulunan ve depremlerde hasar gören birçok bina yıkılıyor. Deprem yönetmeliğine uygun yeni yapıların yapılmaya başlandığı mahalle dönüşümden sonra  güvenli modern ve sağlıklı mekanlara kavuşacak. Mahallede yenilenen sadece evler ve binalar değil aynı zamanda bu mekânlarda yaşayan bireylerin, ailelerin ve toplumun sosyal ve kültürel yaşamı da değişiyor ve gelişiyor. Geliştikçe ihtiyaçlar değişiyor ve yaşam standardı yükseliyor.


Mahalle Kentsel dönüşüm alanı ilan edilmişti

Belediye Meclisi Ocak Ayı’ndaki toplantıda Saray Mahallesi ‘Kentsel Dönüşüm ve Toplu Konut Alanı’ olarak ilan edilmesine oy birliği ile karar vermişti.Kararda şu ifadelere yer aldı: “İlimiz merkez Saray Mahallesinin 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Koruma kapsamında değerlendirilmesi için, ayrıca 1.derece deprem kuşağında yer alan ilimizde deprem riskine karşı eski yapıların bulunduğu Saray Yapı Kooperatif konutlarının...