25 / 04 / 2024

elbistan kaymakamı tuncay akkoyun

elbistan kaymakamı tuncay akkoyun

Yapımı devam eden okul inşaatlarını inceleyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı. Kaymakam Akkoyun, yatırımlarla derslik başına düşen öğrenci sayısının 26’ya gerileyeceğini belirtti.

Elbistan'a Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi geliyor!

Elbistan Kaymakamlığı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliğinde ilçeye Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi yapılacak. Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi ile ortak sürdürülen çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Tuncay Akkoyun: Hava kirliliğinin tek sebebi santraller değil!

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, son zamanların en fazla konuşulan konularından olan hava kirliliği konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan aldığı verileri basın mensupları ile paylaştı...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Elbistan 2020 projesinde yer alan 600 adet konutun hak sahipleri bugün belirlenecek.

Elbistan 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi!

Elbistan Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi. Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Alper Akbaş, imar planının getirdiği yenilik ve değişiklikleri anlattı.

Elbistan’ın yeni imar planı askıya çıktı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 16 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşen toplantısında alınan karar kapsamında Elbistan İlçesi (Merkez)  1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı onaylandı ve 29 Nisan'da askıya çıkarıldı.

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Elbistan'daki 250 metruk binanın 180’i yıkıldı!

Kahramanmaraş Elbistan'da 250 metruk binanın 180’i belediye ekiplerince yıkıldı. Konuyla ilgili Elbistan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Elbistan'da kiralık ev ve iş yeri fiyatları tavan yaptı!

İnşaat sektörünün durduğu Elbistan'da, ev ve iş yeri kiraları da tavan yaptı. Vatandaşlar istediği bölgede çok az kiralık ev buluyorken, kiraların çok yüksek olmasından da şikayetçi. İşte detaylar..

Elbistan’ın yeni imar planı tamamlandı!

Elbistan Belediyesi tarafından hazırlanan 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı tamamlanarak görüşülmek üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildi.

Elbistan'da konut mağdurlarının sorunu çözülecek!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Saraykent Mahallesi’nde evleri yıkılan ve yüklenici firma tarafından yapılmayan konut mağdurlarıyla buluştu. Gürbüz, ''Bu sorunu çözeceğiz, mağdurların yanınızdayız'' dedi.

Göksun-Elbistan karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kahramanmaraş ilindeki Göksun-Elbistan karayolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özelleştirme İdaresi’nden Elbistan Şeker Fabrikası arazisi kararı!

Kahramanmaraş Elbistan Şeker Fabrikası alanında konut, ticaret, ibadet, eğitim ve sağlık alanlarının kullanımına ilişkin olarak hazırlanan nazım ve imar planlarının revizyonuna yönelik itirazlar reddedildi.

Elbistan'da 366 dönümlük arsa Elbistan Belediyesi’ne verildi!

Elbistan'ın Karaelbistan Mahallesi’nde bulunan 366 dönümlük arsa kentsel dönüşüm projelerinde rezerv yapı alanı olarak kullanılması için Karaelbistan Mahallesi’nde Elbistan Belediyesi’ne verilecek.

Elbistan'daki metruk binalar yıkılıyor!

Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi’nin hemen yanında bulunan ve yaklaşık 50 yıl önce inşa edilen sonra hastane, okul ve sinema olarak kullanılan metruk binanın yıkımı gerçekleşti.

elbistan kaymakamı tuncay akkoyun Haberi

elbistan kaymakamı tuncay akkoyun

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yapımı devam eden eğitim yatırımlarını inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Elbistan’da yapımı süren yeni eğitim kurumlarının tamamlanıp, eğitim ve öğretime açılması halinde derslik başına düşen öğrenci sayısının 40’tan 26’ya düşeceğini ifade eden Kaymakam Tuncay Akkoyun, bu sayede eğitimdeki kalitenin daha da artacağını söyledi.


Kızılcaoba Mahallesi Taşoluk mevkiinde yapımı süren 58 Derslikli İmam Hatip Lisesi Yerleşkesi, Topraktepe İlkokulu binası, Bedir Efendi Hafızlık Kur’an Kursu ve Yeşilyurt Mahallesi’ndeki Çok Programlı Lise­Uygulama Anaokulu ile Yunus Emre Mahallesi’ndeki 112 İstasyonu inşatlarını ziyaret eden Kaymakam Tuncay Akkoyun, inşaatların seyri hakkında detaylı bilgiler aldı.


Derslik başına düşen öğrenci sayısı 26’ya gerileyecek

Elbistan’da son yıllarda eğitim alanında önemli yatırımların yapıldığını, bu yatırımlara hayırseverlerin de destek olduğunu belirten Kaymakam Tuncay Akkoyun, eğitim...