26 / 04 / 2024

Elbistan Saray Mahallesinde kentsel dönüşüm başladı mı

Elbistan Saray Mahallesinde kentsel dönüşüm başladı mı

Saray Mahallesi’nde bulunan ve depremlerde hasar gören birçok bina yıkılıyor. Deprem yönetmeliğine uygun yeni yapıların yapılmaya başlandığı mahalle dönüşümden sonra güvenli modern ve sağlıklı mekanlara kavuşacak.

Bingöl'de 2 metruk yapı yıkıldı!

Bingöl Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Mirzan ve Saray mahallesinde uyuşturucu bağımlıların kullandığı 2 metruk yapı yıkıldı.

Saray Belediyesi'nden 6.5 milyon TL'ye satılık 20 gayrimenkul!

Saray Belediyesi, 3 mahallesinde yer alan 20 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 15 Ağustos'ta yapılacak..

Malatya Büyükşehir 46 taşınmazı satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde 43 arsa ile Saray Mahallesinde 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı.

Pursaklar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı 2018'de tamamlanacak!

Pursaklar Belediyesi'nin Saray Mahallesinde inşa ettiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı hızla yükseliyor.

Tekirdağ Saray'a yeni park ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray İlçesi Güngörmez Mahallesinde yapımı devam eden meydan ve park düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ Saray'da Yerleşime Uygunluk Çalışmaları tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı tarafından Saray ilçesi Beyazköy Mahallesinde İmar Planları öncesi başlatılan Yerleşime Uygunluk Çalışmaları tamamlandı.

Kahramanmaraş Elbistan Adliye Sarayı 2017'de açılacak!

20 milyon 83 bin TL’ye ihale edilen Elbistan Adliye Sarayı’ndaki inşaat çalışmaları hız kazandı. Bodrum ve zemin katı büyük oranda tamamlanan adliye sarayının 2017 yılı yazında hizmete açılacağı belirtiliyor.

Bingöl Saray Mahallesi'ndeki binaların tapu sorunu giderilecek!

Saray Mahallesi Selim Atala Camii Karşısında bulunan binaların tapusunda Orman alanı Şerhi kaldırılacak. Mahalle toplantılarının dördüncüsü Cumartesi Günü Saray Mahallesinde yapıldı.

Elbistan Adalet Sarayı ne zaman açılacak?

Elbistan başta olmak üzere çevre ilçelerde yaşayan vatandaşların aldığı adli hizmeti, standartların üzerine çıkaracak Elbistan Adalet Sarayı’nın temel kazısı çalışmaları başladı.

Elbistan Adliye Sarayı 20 milyon TL'ye yapılacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine yapılacak Adliye Sarayı'nın inşaatı önümüzdeki günlerde başlayacak. 17 firma doküman satın alırken, 15 firmanın teklif verdiği ihalede 13 teklif geçerli sayıldı.

Elbistan Adliye Binası 2017'de açılacak!

2015 Mart ayı içerisinde ihalesi yapılan Elbistan Adliye Sarayı’nın inşaatı önümüzdeki günlerde başlayacak. 17 firma doküman satın alırken, 15 firmanın teklif verdiği ihalede 13 teklif geçerli sayıldı.

Elbistan Adliye Sarayı 20 milyon TL'ye mal olacak!

Elbistan Adliye Sarayı’nın inşaatı önümüzdeki günlerde başlayacak. 17 firma doküman satın alırken, 15 firmanın teklif verdiği ihalede 13 teklif geçerli sayıldı. İhaleyi kazanan firma, Elbistan Adliye Sarayı için 20 milyon 83 bin TL teklif sundu.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

Elbistan Saray Mahallesinde kentsel dönüşüm başladı mı Haberi

Elbistan Saray Mahallesinde kentsel dönüşüm başladı mı

Saray Mahallesi’nde bulunan ve depremlerde hasar gören birçok bina yıkılıyor. Deprem yönetmeliğine uygun yeni yapıların yapılmaya başlandığı mahalle dönüşümden sonra  güvenli modern ve sağlıklı mekanlara kavuşacak. Mahallede yenilenen sadece evler ve binalar değil aynı zamanda bu mekânlarda yaşayan bireylerin, ailelerin ve toplumun sosyal ve kültürel yaşamı da değişiyor ve gelişiyor. Geliştikçe ihtiyaçlar değişiyor ve yaşam standardı yükseliyor.


Mahalle Kentsel dönüşüm alanı ilan edilmişti

Belediye Meclisi Ocak Ayı’ndaki toplantıda Saray Mahallesi ‘Kentsel Dönüşüm ve Toplu Konut Alanı’ olarak ilan edilmesine oy birliği ile karar vermişti.Kararda şu ifadelere yer aldı: “İlimiz merkez Saray Mahallesinin 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Koruma kapsamında değerlendirilmesi için, ayrıca 1.derece deprem kuşağında yer alan ilimizde deprem riskine karşı eski yapıların bulunduğu Saray Yapı Kooperatif konutlarının...