28 / 03 / 2024

elektrik fatura desteği

elektrik fatura desteği

Elektrik faturasına verilen desteğin detayları açıklanmıştı. Elektrik faturası desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşların gözü kulağı, gelecek açıklamalara çevrilmişti. Faturasını ödemekte güçlük çeken ailelere devlet, PTT aracılığıyla para yardımı yapıyor.

Fatura desteği almak isteyen dar gelirliler dikkat! Tarih verildi!

Dar gelirli aileler elektrik desteği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki fatura desteği ne zaman verilecek?  

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi açıkladı! Elektrik faturası desteği verilecek! Başvuran hemen alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın dar gelirli ailelere yönelik elektrik desteğinin detayları belli oldu. Başvuru yapmak isteyen dar gelirli aileler gerekli şartları taşımaları halinde PTT şubelerine başvuru yapabilecek. 

5 kişilik ailelere 260 TL elektrik faturası desteği! Ödemelerinizi hemen PTT’den alın! İşte detaylar!

Ev içerisinde 4-5 kişi yaşayanlara müjdeli haber verildi. Elektrik faturası desteğinden yararlanabilirsiniz. İşte o detaylar!

Aile Bakanlığından elektrik tüketim desteği! Kimlik Kartı ve elektrik faturası ile PTT'ye gitmek yeterli!

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu desteklerden biri de Elektrik Tüketim desteği. Peki, ETD'den kimler faydalanıyor.

E-Devlet üzerinden elektrik faturası başvurusu yaparak destek alabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, elektrik faturalarında destek sağlamak için yeni bir programa başladı! Vatandaşlar artık e-Devlet üzerinden başvurularını yaparak fatura desteği alabilecekler.

Faturasını kapan soluğu PTT’de alıyor! 2500 TL doğalgaz desteğini sakın kaçırmayın! İşte şartlar!

Doğalgaz fatura desteği, ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında geliyor. İşte doğalgaz desteğine dair detaylar!

Kimler elektrik fatura yardımı alabilir? Şartları neler?

Devletin çeşitli alanlarda ihtiyacı olan vatandaşlara özel 40 farklı destek paketinden biri olan elektrik yardımı, gerekli şartları sağlayan tüm vatandaşlara veriliyor. Peki kimler elektrik faturası desteği alabilir? Başvuru koşulları neler? Ayrıntılar haberde…

Çiftçiler dikkat! Küçükbaş hayvan yetiştiricileri hibe desteği veriliyor!

Gübre, elektrik, yem gibi maliyetlerdeki büyük artışlar nedeniyle zorlanan üreticilere yeni tesis, tesislerin tamamlanması ve modernizasyonu için 7 milyon liraya kadar hibe desteği verilecek.

Milyonlarca çalışana müjde! Maaşa ek 1000 TL destek verilecek! Elektrik, doğalgaz desteğinden kimler faydalanacak?

İşverenlerin maaşa ek 1000 TL'lik desteği milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki 1000 TL'lik destek kimlere verilecek? 2022 fatura desteği hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

Kara kışta nefes aldıracak! 8000 bin liralık elektrik ve doğal gaz desteği

Doğal gaz ve elektrik desteği ile ilgili flaş gelişme. 9 Kasım’da yürürlüğe giren düzenleme ile işverenler, çalışanlara aylık 1000 TL, toplamda da 8.000 TL doğalgaz, ısınma ve elektrik desteği yapılacak. İşte tüm detaylar...

Resmi Gazete’de yayımlandı! İşverenden çalışana fatura desteği! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımladı. İşverenlerden çalışanlara dev fatura desteği geliyor. İşte detaylar!

Elektrik yardım parası nereye yatacak? Elektrik yardım parası ne zaman yatacak?

Elektrik yardımı ya da elektrik fatura desteğinin ne zaman yatacağına dair vatandaşlar sorularını yönlendirmeye devam ediyor. Peki “Elektrik fatura desteği ne zaman yatacak?” İşte detaylar!

Elektrik yardımı almak için nereye başvurmak gerekiyor? İşte elektrik desteği almanın şartları…

Elektrik fatura yardımından kimler faydalanabilir, elektrik desteğine nasıl başvurulur sorusunun cevabı belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı kapsamında ödeme miktarlarının artırıldığını açıklamıştı.

elektrik fatura desteği Haberi

elektrik fatura desteği

Belirtilen şartları taşıyan vatandaşlar, PTT’ye elektrik faturasıyla birlikte giderek, söz konusu destekten faydalanabiliyor. Destek kapsamında aile sayısını göre ödeme yapılıyor. 4 kişilik aileye 171 Türk lirası ödeme yapılırken, 5 kişilik bir aileye de 206 Türk lirası destek veriliyor.

ELEKTRİK FATURA DESTEĞİ NE KADAR?

Evde yaşayan kişi sayısına göre elektrik faturası yardım ücreti şu şekilde;

5 kişi: 206 Türk lirası
4 kişi: 171,67 Türk lirası 
3 kişi: 137,33 Türk lirası
1-2 kişi: 103 Türk lirası

ELEKTRİK FATURASI DESTEĞİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Destek almak isteyen vatandaşlar, elektrik faturası ve kimlikleriyle PTT şubelerine giderek, işlemleri başlatabiliyor. Destek almak isteyen kronik hastalar bu işlemi evden çıkmadan da internetten yapabiliyor.  

ELEKTRİK FATURASI DESTEĞİ NEDİR?

İhtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için oluşturulan bir yardım türü olan elektrik tüketim desteğinden faydalanacak olan...