19 / 04 / 2024

elif haykır hobikoğlu merkez bankası

elif haykır hobikoğlu merkez bankası

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası meclisi üyelerinden Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu Para Politikası Kurulu üyesi olarak seçildi.

DEVA Parti'li Evrim Rızvanoğlu'ndan kentsel dönüşüm mağdurlarına destek!

İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm mağdurlarıyla buluşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmadığını dile getirdi.

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Petkim Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Bekir Emre Haykır, SPK’da ne iş yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Bekir Emre Haykır, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda hangi görevi yürüttü? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bekir Emre Haykır ile ilgili merak edilen her şey...

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Doların 6 ay içinde geleceği seviye resmen açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Orca Macro Finansal Danışmanlık kurucusu Evren Kırıkoğlu, dolar/TL kurunda altı ay içerisinde  geleceği seviyeyi resmen açıkladı.  Görmeyen duymayan kalmasın!

Uğursuz gökdelen! 

Maslak'ta 20 yıldır natamam durumda kalan ve şimdi yeni bir şirket tarafından inşa edilen gökdelende 7. kattan asansör boşluğuna düşen temizlik işçisi yaşamını yitirdi. Aynı gökdelende, 2012 yılında denetim yapan İBB Genel Sekreteri Adem Baştürk de merdiven boşluğuna düşmüştü.

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Kayaoğlu ve Özgür Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Kiracı ev sahibi kavgalarında sular durulmuyor!

Kiralar durmadan artarken ev sahibi kiracı kavgaları sürekli gündemde. En son İstanbul’un Fatih ilçesinde kiracı olan Gülhayat Ç. ve oğlu Mert ile haziran ayında evi satın alan R. Ergenlioğlu arasında bir kavga yaşandı. Neler yaşandı? İşte haberin devamı?

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mustafa Özgür Mollaoğlu ve Tarık Keskin ortaklığında tarafından kuruldu.

Regal Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regal Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Alpertunga Rüstemoğlu tarafından kuruldu.

elif haykır hobikoğlu merkez bankası Haberi

elif haykır hobikoğlu merkez bankası

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasından (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) üyeliğine ilişkin yapılan duyuruda, Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu'nun 15 Nisan 2021 Perşembe günü yapılacak PPK toplantısına katılacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Şahap Kavcıoğlu'nun TCMB Başkanlığına atanmasının ardından, Murat Çetinkaya da başkan yardımcılığı görevinden alınarak yerine Mustafa Duman getirilmişti. Öte yandan, TCMB Olağan Genel Kurulu'nda, PPK üyesi olarak da görev yapan banka meclisi üyesi Ömer Duman görevden alınmış, yerine Ertan Aydın seçilmişti.

Alınan kararlar sonucunda, Kavcıoğlu başkanlığındaki PPK, Abdullah Yavaş, Emrah Şener, Oğuzhan Özbaş, Uğur Namık Küçük, Mustafa Duman ve Elif Haykır Hobikoğlu isimlerinden oluştu.

Böylece Prof. Dr. Hobikoğlu, PPK'nın Banka Meclisi tarafından seçilen ilk kadın üyesi oldu. 2002-2006 arası görev yapan Sedef Ayalp ise başkan yardımcısı kontenjanından PPK üyeliği...