16 / 04 / 2024

Elif Özersoy

Elif Özersoy

Nazif Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Elif Özersoy, Naime Gönültaş ve Saime Tamtürk ortaklığıyla kuruldu...

Elif Akarlılar kimdir, kaç yaşında?

Türk iş kadını ve Mavi Jeans'in yönetim kurulu üyesi olan Elif Akarlılar kimdir? Elif Akarlılar kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Başiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Elif Uyar tarafından kuruldu.

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksu tarafından kuruldu.

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Kaç yaşında? Elif Ateş Özpak hangi görevlerde bulundu? Elif Ateş Özpak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Elif Ateş Özpak'ın hayatına dair merak edilenler.

Elif Ateş Özpak kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Elif Ateş Özpak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Elif Ateş Özpak'ın biyografisi....

Elif Plus Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Elif Plus Yapı Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altun tarafından kuruldu.

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Elif Akdal tarafından kuruldu.

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyyit Kutup Çavdaroğlu tarafından kuruldu.

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Elif Ece Uzun borçları nedeniyle evini sattı!

Eşi Mehmet Uzun ile boşanma aşamasında olan manken Elif Ece Uzun'un borçları nedeniyle evi ve arabasını sattığı öğrenildi.

Özüm Elif Turizm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Elif Turizm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Pekdemir tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu üyeliğine Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu seçildi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası meclisi üyelerinden Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu Para Politikası Kurulu üyesi olarak seçildi.

Elif Dağdeviren Assos’ta ekolojik otel yaptırıyor!

Gazeteci Elif Dağdeviren, eşi Cem Kınay ile birlikte Assos’ta ekolojik otel yaptırmak için çalışmalara başladı.

Elif Özersoy Haberi

Elif Özersoy

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında,  Turizm faaliyetlerinin yürütülmesi Yatırım ve inşaat sektöründe faaliyetlerinin yürütülmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi Sanayi Caddesi Yakamoz Sokak NO:5 Kat:3 Oda NO:2 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Elif Özersoy, Naime Gönültaş ve Saime Tamtürk ortaklığıyla...