26 / 04 / 2024

Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı cengiz inşaat

Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı cengiz inşaat

Bugüne kadar 126 ülkede 400 milyar dolarlık 10 bine yakın proje üstlenen Türk müteahhitleri, dünyayı inşa etmeye devam ediyor. Sadece son 1 hatfada 3 dev projeye imza atan müteahhitlere, Avrupa, Rusya ve Ortadoğu’dan teklif yağıyor...

Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı projesi Türklerin!

Bulgaristan’ın en zor projesi olarak görülen ‘Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı’ ihalesini Cengiz İnşaat-Duygu Mühendislik İş Ortaklığı kazandı.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçiş Demiryolu Hattı için evler mi yıkılacak?

Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe ve İzmit'teki mahallelerin sakinleri yerleşim yerlerinin yıkılacağı için projeye tepki gösterdi.

Pelin Karahan Etiler'de dükkan arıyor!

Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak.

Özbekistan demiryolu taşımacılığında hedef yükseltmeyi planlıyor!

Özbekistan, 4 yıl içerisinde ülkedeki demiryolu sektörünün geliştirilmesi kapsamında 24 adet lokomotif satın alarak, demiryolu taşımacılığını yüzde 20 oranında arttırmayı hedefliyor.

Doğu Karadeniz'e demiryolu yapılacak mı sorusu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Doğu Karadeniz'e yönelik demiryolu projelerine ilişkin sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti. İlk sorusu "Doğu Karadeniz'e demiryolu yapılacak mı?" oldu..

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı'nın ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul ve Kocaeli'de yapılması planlanan Adapazarı- İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı yapılacaktır. Toplantı 2 ilde de 10 Mayıs günü gerçekleşecektir.

Karabük-Zonguldak demiryolu hattı açıldı!

Irmak-Karabük-Zonguldak Demiryolu Hattı Rehabilitasyonu ve Sinyalizasyonu Projesi Karabük-Zonguldak kesimi açılış töreni Karabük İstasyonu'nda yapıldı.

Türkiye'de 11 bin kilometre demiryolu ağının yüzde 85'i yenilendi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ülkedeki mevcut 11 bin kilometre demiryolu ağının yüzde 85'inin tamamen yenilendiğini belirtti.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı için düğmeye basıldı!

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu projesi için düğmeye basıldı. Adapazarı-İstanbul Demiryolu projesi, İstanbul'da Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Kartal, Sancaktepe, Maltepe, Ataşehir, Ümraniye ve Çekmeköy İlçelerinden geçerek, Beykoz'da sonlanacak...

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı 2020'ye kadar tamamlanacak!

"Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı" projesi tanıtım toplantısı düzenlendi. Projeye göre hızlı tren hattının 62 kilometresinin Kırklareli sınırlarında bulunduğunu belirten Peker, hattın Halkalı İstasyonu'ndan başlayarak Edirne'ye kadar ulaştığını kaydetti

Aga Ray Demiryolu İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Ray Demiryolu İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Yaşin tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Gökçay Sokak'ta kuruldu.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı Projesi ne zaman bitecek?

Binali Yıldırım, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı Projesinde arzu etmedikleri gecikmeler yaşandığını ancak projenin tamamlanması için hiçbir engel kalmadığını belirterek, "2016'nın sonu itibarıyla trenleri yürütmüş olacağız" dedi.

Çin karayolu ve demiryolu yatırımlarına 375 milyar dolar harcayacak!

Çin, ekonomik büyümenin yavaşlamasını önlemek amacıyla 2016'da karayolu ve demiryolu yatırımlarına 375 milyar dolar harcayacak.Çin Ulusal Kongresi'nin yıllık toplantısında, beş yıllık ekonomik kalkınma planı hakkında çalışma raporu sunuldu.

Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı cengiz inşaat Haberi

Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı cengiz inşaat

Türkiye yurtdışında yıllardır başarılı işlere imza atan 44 müteahhitlik firmasıyla dünya inşaat liginde, Çin’den sonra ikinci sırada yerini koruyor. Türk müteahhitlik firmaları yurt dışında yaptıkları işlerle adından söz ettirmeye devam ederek, küresel pazarda süren durgunluğa rağmen 2019 yılı Ocak-Eylül döneminde yurtdışında 7.5 milyar dolar tutarında toplam 151 proje aldı.

İyi haberler geliyor

Posta Gazetesi’nden Gülten Uğurlu’nun haberine göre, özellikle Avrupa, Rusya ve Ortadoğu pazarı Türk firmaların yoğun faaliyette olduğu bölgeler. Önceki gün Enka, ABD’li ortağıyla Sırbistan’da 745 milyon Euro’luk (4.8 milyar lira) bir otoyol yapımı işini üstlendi.

Cengiz İnşaat’tan güzel bir haber geldi. Bulgaristan’da ‘en zor proje’ olarak ünlenen Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı ihalesini, Cengiz İnşaat-Duygu Mühendislik İş Ortaklığı kazandı.

9 şirket yarıştı

Zemin açısından zor bir bölgede olan ve mühendislik açısından dünyada...