28 / 03 / 2024

Elit Grand Palas proje bilgileri

Elit Grand Palas proje bilgileri

Delmar Yapı tarafından hayata geçirilen Elit Grand Palas projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede fiyatlar 192 bin liradan başlıyor.

Tatvan Grand İskender Palas 9.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bitlis İli, Tatvan İlçesi, Sahil mahallesinde yer alan Grand İskender Palas isimli otel 9 milyon 821 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Proje34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Güneş tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı Elit Perla Palas'ta kuruldu.

Çelik Palas Oteli yeni bir döneme girdi!

Bursa'nın ilk 5 yıldızlı oteli Çelik Palas'ta yeni işletmeciyle birlikte yeni bir döneme girildi. Otelin yani adı Grand Swiss Bellhotel Çelik Palas oldu.

Tarihi Çelik Palas, Swiss-Belhotel Int. ile dünyaya açıldı!

Dünya'nın en büyük otel zincirlerinden Swiss-BelHotel İnternational, tarihi Çelik Palas oteline ortak olarak Türkiye pazarına giriş yaptı. İşbirliğiyle otelin ismi Grand Swiss-Bellhotel Çelik Palas oldu.

Elit Grand Palas kampanyası!

Delmar Yapı imzası ile hayata geçirilen Elit Grand Palas Evleri İstanbul Pendik - Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. İşte Elit Grand Palas kampanyası...

Elit Grand Palas kampanyası için son gün 28 şubat!

Konut teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Elit Grand Palas kampanyası için son gün 28 şubat olarak belirlendi. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Delmar Yapı Elit Grand Palas iletişim!

Delmar Yapı Elit Grand Palas iletişim blgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yüzde 1 KDV uygulanan Kurtköy Elit Grand Palas projesi toplam 532 adet konuttan meydana geliyor...

Elit Grand Palas satılık!

Elit Grand Palas satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yılbaşı kampanyası kapsamında daire alan herkese Uludağ veya Kıbrıs'ta 2 kişilik 4 gece tatil hediye ediliyor.

Elit Grand Palas fiyatları!

Elit Grand Palas projesindeki dairelerin alanları 44 metrekare ile 109 metrekare arasında değişiyor. Projede 532 tane daire yer alıyor. İşte Elit Grand Palas fiyatları...

Elit Grand Palas yılbaşı kampanyası!

Elit Grand Palas yılbaşı kampanyası başladı. Dairelerin 213 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede satışları devam eden dairelerin teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek.

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz nerede?

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Elit Grand Palas projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı...

Kurtköy Elit Grand Palas ödeme planı!

Kurtköy Elit Grand Palas ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan Elit Grand Palas projesinde satış fiyatları 203 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Elit Grand Palas satış ofisi telefon numarası!

Delmar Yapı imzası ile hayata geçirilen ve içinde yer alan konut büyüklükleri 53 metrekare ile 109 metrekare arasında değişen Elit Grand Palas satış ofisi telefon numarası...

Elit Grand Palas proje bilgileri Haberi

Elit Grand Palas proje bilgileri

Delmar Yapı tarafından hayata geçirilen Elit Grand Palas projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede 9 katlı tek blok şeklinde tasarandı.


Teslmleri için 2014 yılının sonu olarak hedeflenen Elit Grand Palas projesinde toplamda 532 adet konut yer alıyor.


Elit Grand Palas projesi kapsamındaki daire alanları 53 metrekare ile 109 metrekare arasında değişiyor.


Fiyatlarının 192 bin liradan başladığı Elit Grand Palas projesinde fitness center, buhar odası, spor alanları, oyun alanları ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Delmar Yapı Elit Grand Palas Projesi iletişim

Telefon: 0216 482 70 70

Web Adresi: