26 / 04 / 2024

Elite Side ev fiyatları

Elite Side ev fiyatları

Dairelerin hemen teslim edildiği Elite Side adres bilgileri şu şekilde: Tavşantepe Mevkii E5 Yanyol Cad. No:34 Pendik - İstanbul. Toplam 300 adet dairenin yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fikret İnan'dan son dakika Fi Side açıklaması! Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar dikkat!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yaptı. İşte detaylar...

Fikret İnan'dan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlara müjde!

Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yapan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan 4 Nisan tarihinde iş başı yapacaklarını söyledi.

Şua İnşaat Elite Concept ile yüksek tasarruf imkanı sağlıyor! 

İnşaat sektörünün öne çıkan firmalarından Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçen Elite Concept ile gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. Proje, akıllı telefon ya da tabletlerle internet üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev ile hayatı kolaylaştıracak.

Elite Concept'te yüzde 10 peşinat ve 0.87 faiz oranı fırsatı!

Çevreci ve akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlayan Elite Concept’te yüzde 10 peşinat, 0,87 faiz oranı ve 15 yıla varan vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

Elite Concept'ten akıllı ev konsepti!

Şua İnşaat, tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiriyor. Fikirtepe'deki son projesi Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

Elite Concept akıllı ev konseptiyle yüksek tasarruf sağlıyor!

Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor. 

Elite Concept'te 48 ay faiz fırsatı!

Elite Concept'te 48 ay faiz fırsatı sunuluyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede yüzde 10 indirimle ev sahibi olunuyor. 

Elite Concept sosyal donatı ve peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor!

İnşaat sektöründe 26 yıldır çevreye ve insana saygılı bir yaklaşımla proje geliştiren Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de yer alan son projesi Elite Concept’te enerji ve su tasarrufu sağlayan doğaya dost akıllı ev sistemi kullanıyor. 

Kadıköy Elite Concept Rezidans fiyat bilgisi!

1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri bulunan Elite Concept projesinde yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Proje Şua İnşaat imzası taşıyor...

Fikirtepe Elite Concept konut fiyatları!

Elite Concept Evleri toplam 785 daire ve 26 adet ticari birimden oluşuyor. Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabilen Elite Concept projesi, Şua İnşaat imzası taşıyor...

Şua Elite Concept Evleri ne zaman teslim?

Elite Concept Evleri için yüzde 10 peşinatla 60 ay taksitli ödeme imkanı bulunuyor. 1+12den 4+12e kadar konut seçeneklerine yer verilen projede ev fiyatları 543 bin TL'den başlıyor...

Elite Side ev fiyatları Haberi

Elite Side ev fiyatları

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Elite Side adres bilgileri öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. Şua İnşaat imzası taşıyan projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Konutların satışlarına devam edilen Şua İnşaat Elite Side satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede toplam 400 adet daire yer alıyor.


Dairelerin alanlarının 85 metrekare ile 242 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Elite Side adres bilgileri şöyle: Alt Kaynarca Mah. Tavşantepe Mevkii E5 Yanyol Cad. No:34 Pendik - İstanbul.



7 bloktan meydana gelen Elite Side projesi nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Pendik deniliyor. 2 etabın bulunduğu projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin satışları tamamlandı.


Elite...