19 / 04 / 2024

Elite Word Hotels açılış

Elite Word Hotels açılış

Elite Word Grubu’nun son oteli Elite Word Hotels hizmete açıldı. Firma, 2018'de 120 milyon dolara mal olacak Elite World Asia’yı açacak.

Comfort Elite Hotels icradan satışa çıktı!

İstanbul 10 İcra Dairesi, İstanbul Fatih'te bulunan Comfort Elite Hotels'i satışa çıkardı. İcradan satışa sunulan otelin satış bedeli 32 milyon TL olarak belirlendi.

650 milyon TL'lik Elite World Sapanca açıldı!

Elite World Hotels, Sapanca’da hayata geçirdiği 650 milyon liralık yatırımla Türkiye’nin en büyük wellness ve spa alanına sahip oteli Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’u açtı...

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

Yeni kongre otelleri yapılıyor!

Kongre turizmine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.  Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, oteller hakkında bilgi verdi. İşte yeni kongre otelleri...

14 yerli turizmciden 28 yeni otel projesi!

Turizm sektöründe yatırımlar hız kesmedi. Dedeman'dan Rixos'a Aksoy'dan Limak'a, NG'den Elite World Hotels'e kadar 14 yerli turizm grubu ise yatırımlarına devam edecek. 28 otel, planlama ve yatırım aşamasında.

Elite Word Hotels hizmete açıldı!

Elite Word Grubu’nun son oteli Elite Word Hotels hizmete açıldı. Firma, 2018'de 120 milyon dolara mal olacak Elite World Asia’yı açacak.

Elite World Europe Otel, 120 milyon dolarlık yatırımla açıldı!

Elite World Hotels zinciri, İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda elips mimarisi ile 120 milyon dolarlık yatırım yaptığı Elite World Europe’yi hizmete açtı.

Elite World Hotels Almanya'da açılacak!

Vanlı Elik Ailesi, son dönemde yaptığı iddialı yatırımlarla turizmin en önemli yerli gruplarından biri haline geldi. Elite World Hotels'in yurt içi ve dışında peş peşe açılacak yeni tesisleri bulunuyor.

Elite World Hotels Grubu dört yılda beş otel açacak!

Turizm sektöründe son yıllarda zincirleşme çalışmaları yürüten Elite World Hotels Grubu, bu kapsamda 2018 yılına kadar beş yeni otel açacak.

Elite World Hotels'den İstanbul'a 2 yeni otel!

Elite World Hotels Genel Müdürü Ünsal Şınık, St. Petersburg’da iki otel yatırımına başladıklarını belirterek, “Şehir konseyi izinleri durdurmuştu, iki yıl bekledik” dedi..

Elite World, eğitime destek vermeye devam ediyor!

Elite World Hotels, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle eğitime destek vermeye devam ediyor. Toplum Gönüllüleri Vakfının (TOG) 2014 yılında gerçekleştireceği bütün etkinliklere mekan sponsoru olarak imza attı.

Elite World Hotels, eğitime destek vermeye devam ediyor!

Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG) 2014 yılında gerçekleştireceği bütün etkinliklere mekan sponsoru olarak imza atan Elite World Hotels, çalışanlarıyla birlikte TOG'un düzenlediği İstanbul-Sulukule Dönemsel Projesi'ne de ev sahipliği yaptı...

Elite World Business Hotel, 60 milyon dolarlık yatırımla açıldı!

İş hayatının en stratejik noktalarından Florya'nın en lüks oteli Elite World Business Hotel, Luxe Worldwide Hotels CEO 'su Efrem Harkham 'ın katılımı ile hizmete açıldı.

Elite Word Hotels açılış Haberi

Elite Word Hotels açılış

Özellikle son yıllardaki yatırımlarıyla turizm sektörünün en önemli yerli zincirlerinden biri haline gelen Elite Word Grubu’nun son oteli İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde açıldı. 120 milyon dolara mal olan Elite Word Hotels, 401 oda ve 802 yatak kapasitesiyle hizmet verecek. Çalışan sayısı 963’e, toplam yatak kapasitesi 2 bin 506’ya ulaşan Elite Word Grubu, gelecek yıl 120 milyon dolara mal olacak Elite World Asia’yı Maltepe’de açacak. 2019’da ise Sapanca’da Elite World Sapanca açılacak.


Elite World Hotels Zincir Genel Müdürü Ünsal Şinik, “Zincirimizin en büyük halkası olan Elite World Europe Hotel’de çok özel bir hizmet tanımı kurguladık. Yeni nesil toplantı konsepti olarak tanımladığımız ‘B to H: Business to Happiness’ ile sektöre büyük bir farklılık kazandıracağız” diyor. Grup, mevcut yatırımlar tamamlandığında ise yönünü...