25 / 04 / 2024

Ellen DeGeneres Londra evi

Ellen DeGeneres Londra evi

ABD'deki televizyon yıldızı Ellen DeGeneres, Londra'nın Montecito bölgesinde bulunan villayı satıyor. DeGeneres, 1930'lu yıllarda Mimar Wallace Frost tarafından inşa edilen villaya 45 milyon dolar fiyat biçti.

Ellen DeGeneres Beverly Hills'teki malikanesini 47 milyon dolara sattı!

Ünlü sunucu, oyuncu ve komedyen Ellen DeGeneres, birkaç zamandır satmak için uğraştığı malikanesine sonunda alıcı buldu. Oyuncu malikaneyi 47 milyon dolara (yaklaşık 384 milyon TL) sattı.

Ellen DeGeneres Londra'daki malikanesini ikinci kez satışa çıkardı!

ABD'li komedyen ve televizyon sunucusu Ellen DeGeneres ve oyuncu eşi Portia de Rossi, California'daki malikanelerini 45 milyon dolara satışa çıkardı.

Ellen DeGeneres, Londra'daki evini 45 milyon dolara satıyor!

ABD'deki televizyon yıldızı Ellen DeGeneres, Londra'nın Montecito bölgesinde bulunan villayı satıyor. DeGeneres, 1930'lu yıllarda Mimar Wallace Frost tarafından inşa edilen villaya 45 milyon dolar fiyat biçti.

War The Robe ilk mağazasını Londra'da açtı!

Yıllık 70 milyon euroluk cirosunun yarısını İngiliz markaları için yaptığı üretimden elde eden Aster Tekstil, üst gelir grubuna hitap eden kadın giyim markası War The Robe markasıyla lüks kadın giyimine girdi. Şirket ilk mağazasını Londra'da açtı..

Londra'nın yeni yeşil köprüsü 2018'de tamamlanacak!

Yapımı 2018' de tamamlanacak Londra 'nın yeni köprüsü Garden Bridge Thames Nehri' ni yemyeşil bir bahçeyle süsleyecek. Köprü, daha inşa edilmeden büyük yankı uyandırdı...

Yılbaşında yurtdışı turlarına gidenler Londra'yı tercih ediyor!

İngiltere’nin Başkenti Londra son 3 yıldır Dünya çapında yılbaşı haftası ve gününün en eğlenceli kutlandığı şehir olarak seçiliyor, Londra bu yıl da 2015 yılbaşı gecesine hazırlanırken yurtdışı turlarına gidenler Londrayı tercih ediyor.

Bilsar Londra'da mağaza açacak!

Bilsar grubu olarak 2014’ü 184 milyon TL ciro ile kapatacaklarını söyleyen Bilsar Yönetim Kurulu Başkanı Selman Bilal, Londra’nın finans merkezi olan, son yıllarda kültürel etkinliklerle de yükselişe geçen Shoreditch bölgesinde mağaza açmayı planladıkları

Özkan Uğur neden Londra'da ev aldı?

Hürriyet gazetesi Kelebek eki bugün ki köşe yazısında Cengiz Semercioğlu Özkan Uğur'un Londra'da aldığı ev konusuna değiniyor. Özkan Uğur'un neden Londra'dan ev tercih ettiğini açıklayan Semercioğlu'nun işte bugün ki köşe yazısı...

Londra'daki trafik uygulamasıyla 1,2 milyar sterlin gelir elde edildi!

Türkiye'de açıklanan "Öncelikli Dönüşüm Programıyla" gündemde olan büyük şehirlerin merkezlerinde yoğun trafiği hafifletmek amacıyla uygulanması planlanan ücretlendirme sistemi, İngiltere'nin başkenti Londra'da 2003 yılından bu yana uygulanıyor.

Londra'da metrolarındaki ücretlendirme sistemi İstanbul'da da uygulanacak!

Türkiye'de de özellikle İstanbul için gündeme gelen “yoğun trafiği hafifletmek amacıyla özel araçlardan ücret alınması” sistemi, İngiltere'nin başkenti Londra'da meyvelerini verdi. Uygulama İstanbul'da da uygulanacak...

Londra'daki Tower Bridge'in seyir kulesinin zemini camla kaplandı!

Thames Nehri' nin üzerinde yer alan 120 yıllık Tower Bridge, İngiltere'nin başkenti Londra'nın simgelerinden. Tower Bridge'in seyir kulesi yenilenerek, zemininin bir kısmı camla kaplandı.

Londra paralı girişle ihya oldu İstanbul ne yapacak?

Gündeme gelen kent merkezlerine paralı giriş uygulamasıyla Londra’da 11 yılda 1.2 milyar sterlin (4.3 milyar TL) gelir elde edilirken, İstanbul’daki sonuçları merakla bekleniyor.

Londra'nın simge binası The Gherkin, 1.1 milyar dolara satıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’nın simge binaları arasında bulunan ve salatalık şeklinde mimariye sahip olan The Gherkin’i, Brezilyalı Safra Group satın aldı. Brezilyalı milyarder Joseph Safra’ya ait olan şirket, bina için 1 milyar 150 milyon dolar ödedi.

Ellen DeGeneres Londra evi Haberi

Ellen DeGeneres Londra evi

ABD'nin ünlü yıldızı Ellen DeGeneres, Los Angeles'ın Kuzeindeki ünlü tatil gölgesi Montecito'da bulunan villasını satışa çıkardı.


2013 yılında eşi Portia de Rossi'yle birlikte 26 milyon dolar ödeyerek satın aldığı villa için 45 milyon dolar fiyat biçen DeGeneres, 1930'lu yıllarda Mimar Wallace Frost tarafından inşa edilen villayı satın aldığında "Portia ile burada yaşlanmayı planlıyoruz" açıklamasını yapmıştı. Çiftin geçen süre içinde bölgedeki emlak fiyatlarının tavan yapması üzerine villayı satma kararı aldıklarını...