25 / 04 / 2024

Elm Sokağında Kabus evi satıldı

Elm Sokağında Kabus evi satıldı

'Nightmare On Elm Street (Elm Sokağında Kâbus)' filminin çekildiği ev yaklaşık 3 milyon dolara satıldı.

Altın cazibesini geri kazanıyor! Resmen kabus yaşattı! Herkes şimdi hemen altın fiyatlarına baksın

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları son üç haftadır düşüşe geçerek 1000 TL'nin altına geriledi. Yatırımcılarına resmen kabus yaratan altın fiyatları şimdi bu kadar oldu...

Enerji fiyatları halkı sokağa döktü! 70 bin kişi hükümeti protesto etti

Çekya’nın başkenti Prag’da 70 binden fazla protestocu, artan faturalar ve Rusya-Ukrayna savaşında hükümetin taraflı politikasına karşı sokağa döküldü.

Elm Sokağında Kabus filminin çekildiği ev satıldı!

'Nightmare On Elm Street (Elm Sokağında Kâbus)' filminin çekildiği ev yaklaşık 3 milyon dolara satıldı.

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Elm Sokağı Kâbusu’ndaki ev satılıyor!

Meşhur korku filmi Elm Sokağı Kâbusu ile ünlenen Los Angeles'taki ev satışa çıkarıldı. Ev için 3,25 milyon dolar isteniyor.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

New York'un milyarderler sokağında artık evsizler de yaşayacak!

New York Eyalet Temyiz Mahkemesi, olay yaratan bir karar verdi. Manhattan’da milyarderlerin sokağı olarak bilinen bir alanda şuanda kapalı olan ve kullanılamaz vaziyette bulunan tarihi Savoy Oteli’nin evsizler için sığınma evi olarak kullanılmasını reddeden bir alt mahkemenin kararını bozdu.

İnşaat işçileri sokağa çıkma yasağından muaf mı?

Önceki gün gerçekleşen kabine toplantısında 29 Nisan-17 Mayıs tarihileri arasında tam kapanma kararı alındı. Peki, tam kapanma inşaat sektörünü nasıl etkileyecek? İnşaat çalışanları sokağa çıkma yasağından muaf mı? İşte detaylar...

Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?

14 Nisan'da kısmi kapanma uygulamasından sonra vatandaşlar tam kapanmanın olup olmayacağını merak ediyor. Bayramda ise sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı araştırılıyor. Peki tam kapanma olacak mı, Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?

Genelge yayınlandı! 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı; hafta içi her gün, 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 10.00-14.00, 18 yaş altı gençler ve çocuklar ise 14.00-18.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek olup, bu saat aralıkları dışında sokağa çıkılmayacak.

Dikkat! Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?

Ramazan Ayı'nın başlamasına sayılı günler kala herkes Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının olup olmadığını merak ediyor...

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

İstanbul, Ankara, İzmir'in aralarında yer aldığı 58 ilde hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Cumartesi ve Pazar günü yasağın olacağı illerde uygulama Pazartesi günü 05:00'e kadar devam edecek.

Bakan Koca soruları cevapladı! Ramazan ayında sokağa çıkma yasağı var mı?

Koronavirüs salgını nedeniyle çeşitli alanlarda tedbirler uygulanmaya devam ediyor. Sokağa çıkma yasağının Ramazan ayında olup olmayacağı, kafelerin çalışma durumu ve tam kapanma gelip gelmeyeceği merak ediliyor...

Elm Sokağında Kabus evi satıldı Haberi

Elm Sokağında Kabus evi satıldı

Filmlerin konularından ziyade çekildikleri mekanlarda izleyici kitlesi tarafından merak ediliyor. Hürriyet Kelebek'te yer alan habere göre; Yönetmenliğini Wes Craven'in yaptığı 'Nightmare On Elm Street (Elm Sokağında Kâbus)' filminin çekimlerinin gerçekleştiği konut satıldı. Konutun 2 milyon 980 bin dolara yani hemen hemen 3 milyon dolara satışı gerçekleşirken yeni sahibinin kim olduğu ise açıklanmadı.


EVİN TANITIMI İÇİN ÜNLÜ KARAKTERİN BENZERİ KULLANILDI


Satışı yapılan evin  dış cephesi başka bir filmde de kullanılmıştı ancak hafızalara Elm Sokağında Kâbus filmiyle yer edinmeyi başardı. Konutun satışından sorumlu yetkililer evin satışınının yapıldığı internet sitesindeki tanıtım fotoğraflarında Robert Englund'ın canlandırdığı Freddy Krueger'e benzer bir model kullandılar.


SENARYODAKİ EV BAŞKA BİR KENTTE YER ALIYORDU

Filmde evin adresi Springwood Ohio'daki Elm Sokağı'nda yer alıyordu. Fakat evin gerçek adresi Los Angeles'ta...