26 / 04 / 2024

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.



Ünlü rap şarkıcısı Kanye West, birçok yıldızın evinin olduğu Los Angeles’ın Hidden Hills bölgesinden yeni bir konut satın aldı. NTV'de yer alan habere göre; Adını Ye olarak değiştiren 44 yaşındaki ünlü Amerikalı şarkıcı, yeni konutuyla, boşanma aşamasında olduğu dört çocuğunun annesi Kim Kardashian’a komşu oldu. 

Geçen ay sarf ettiği "Kim'i geri istiyorum. Tanrı bir gün onu bana geri getirecek" sözleriyle dikkatleri üzerine çeken West’in, yeni satın aldığı konutla bu amaca yöneldiği ileri sürüldü. West, Kardashian'ın karşı sokağındaki yeni konutunu 4,5 milyon dolara satın aldı. 

Kanye West, Kim Kardashian ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Bir dönümlük arazi üzerinde konumlanan konutun büyüklüğü yaklaşık 350 metrekare. 5 yatak odası ve 3,5 banyosu bulunan konutun büyük bir havuzu, üç atı içine alabilecek bir ağılı da mevcut. 

6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West’in Malibu’daki konutu için 57,3 milyon dolar ödediği göz önüne alındığında yeni aldığı konutun daha mütevazı özelliklere sahip olduğu görülüyor. 1955'te inşa edilen eve West’in, ünlü bir tasarımcıyı getirerek tadilat yaptıracağı da belirtildi.

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!


Geri Dön