20 / 04 / 2024

elmadağ yenidoğan kentsel dönüşüm

elmadağ yenidoğan kentsel dönüşüm

Ankara Elmadağ İlçesi, Yenidoğan Mahallesi sınırları içinde bulunan 19.5 Hektar Alandaki Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği teklifi askıya çıktı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İstanbul'da hedefimiz yılda 350 bin konut inşa etmek...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşümün önemini kaydederek, "Türkiye için tartışmasız bir beka meselesidir. Hepsinden önemlisi bu, siyaset, siyasi partiler üstü bir konudur" diye konuştu. İşte Erdoğan'ın açıklamaları ve haberin detayları...

İstanbul'a yeni metro müjdesi! Söğütlüçeşme - Yenidoğan Metrosu geliyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Söğütlüçeşme-Yenidoğan Metrosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

İBB’den yenidoğan desteği! Paketler evinize kadar gelecek!

İstanbul’da yaşayanlara müjde. İBB yenidoğan desteğinde bulunuyor. İşte detaylar!

Yenidoğan Destek Paketi nedir? Kimler yararlanabilir? Nereden ve nasıl başvurulur?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), temel ihtiyaçlarını karşılamada zorluk çeken ailelere Yenidoğan Destek Paketi adı altında yardımda bulunuyor. İşte detaylar...

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Yenidoğan Mahallesi 675 ve 679 Parsellere İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan Mahallesi, 675 ve 679 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm projelerini hızlandırıyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm projelerini hızlandırarak ülkemizi depremlere karşı hazırlama çalışmalarını da kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

17 Ağustos Marmara Depremi yıldönümü vesilesiyle sosyal medyadan paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşümde yapılan çalışmaları aktardı. 

Kentsel dönüşüme yeni soluk!

Türkiye'de 2012 yılında yasalaşan kentsel dönüşüm sisteminde şu ana kadar riskli konutların sadece 663 bini yıkıldı. Kentsel dönüşüm yapılacak olan bina sahipleri ile oluşan anlaşmazlıklar ve yerel yönetimlerin takipsizliği sebebiyle dönüşümde yaşanan aksaklıklar için çözümler hazırlandı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Cemal Doğan: Kentsel dönüşüm siyaset üstü değerlendirilmelidir!

Senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok büyük projede hem yönetim, hem de uygulamada görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Cemal Doğan, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün siyaset üstü değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

elmadağ yenidoğan kentsel dönüşüm Haberi

elmadağ yenidoğan kentsel dönüşüm


Ankara Elmadağ İlçesi, Yenidoğan Mahallesi sınırları içinde bulunan 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında 22.02.2013 tarih ve 2013/4365 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile “Riskli Alan” olarak ilan edilen yaklaşık 52 hektarlık  “Rezerv Yapı Alanı” olarak ilan edilen yaklaşık 19.5 Hektar Alandaki Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği teklifi, bakanlık tarafından 23 Haziran 2015 tarihinde onaylandı.


Ankara Elmadağ Yenidoğan'da 19.5 hektarlık alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 4 Ağustos 2015 tarihinde askıdan...