23 / 04 / 2024

Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi

Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi

Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşüm anlamında attığı önemli adımlardan biri olan Elmalıkent Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ofisi açıldı.

Bursa’da 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yeni dönem kapsamında daha ulaşılabilir ve daha yeşil dirençli bir kent Bursa’yı inşa etmek için 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projemizi hayata geçiriyoruz." dedi.

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

İstanbul'da ilçe ilçe kentsel dönüşüm rakamları!

Yüz yılın kentsel dönüşüm projesiyle yenilenecek olan mega kent İstanbul'da hemen her ilçede çalışmalar devam ediyor. Peki İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Hatay'daki rezerv alan ilanı yeni kentsel dönüşüm mekanizmasının provası olacak!

Yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında Antakya kent merkezi rezerv alan ilan edilmişti. Peki kentsel dönüşüm nasıl yürüyecek? 

9 bölgede kentsel dönüşüm başlatan Bursa, 10’uncu bölgeye hazırlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın depreme karşı dirençli kent haline getirilmesi için 7 ayrı bölgede kentsel dönüşüm projelerini kesintisiz devam ediyor. Başkan Aktaş, Bursa’nın birçok bölgesinde kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla konutlara bedelsiz el konulacak mı? İstanbul Planlama Ajansı tek tek açıkladı!

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın “Kent Gündemine Bakış” serisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Yasa Değişikliği: Dönüşüm Kimin İçin?” raporuna, yeni düzenleme ile ilgili detaylara yer verildi. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası kimin için hazırlandı? İşte yasa ile ilgili detaylar...

İstanbul'da 6.500 konutluk dev kentsel dönüşüm start aldı! Mega kent için tarihi gün!

Mega kent İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde toplamda 6 bin 500 konutu ilgilendiren kentsel dönüşüm projesi için düğmeye basıldı. İşte Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

Tunç Soyer'den İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Tunç Soyer, kent genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Soyer, "Kentsel dönüşüm 2022'de İzmir'e damga vuracak" dedi.

15 il için Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlanacak!

TOKİ, Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırıyor. Kurum, çalışmalar kapsamında 15 kent için  Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlayacak.

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kentsel dönüşüm atılımına gelecek sene 15 şehrin dönüşüm stratejileri de dahil edilecek. İstanbul’un altyapı sistemlerinde afet risk önceliklendirme çalışmaları yürütülecek, 20 şehir için Tarihi Kent Merkezi planlaması yapılacak.

Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi Haberi

Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi

Ümraniye'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Ümraniye Belediyesi’nin işbirliğiyle hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm İletişim Ofisi, Elmalıkent Mahallesi’nde düzenlenen törenin ardından açıldı. Açılışa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ümraniye Belediyesi'nin sitesinde yer alan habere göre; kentsel dönüşüm ofisinin açılışında konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Bizim yaptığımız işlerde hep güzellik olur, kötülük olmaz. Mesele hizmet odaklı olduğu zaman AK Parti'nin 20 senedir Türkiye ve dışarıda yaptığı hizmetle görülmüştür ki vatandaşın problemi birebir çözülmüştür” dedi.

“Bizim yaptığımız işlerde hep güzellik olur”

İsmet Yıldırım, şunları söyledi: 

"Bizim yaptığımız işlerde hep güzellik olur, kötülük olmaz. Mesele hizmet odaklı olduğu zaman AK Parti'nin 20 senedir Türkiye ve dışarıda yaptığı hizmetle görülmüştür ki...