28 / 03 / 2024

Elysium Art Şişli Rezidans ödemeler

Elysium Art Şişli Rezidans ödemeler

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, İstanbul’un kültür ve sanatla iç içe olan ilçesi Şişli Bomonti’de inşa ettiği projesi Elysium Art Şişli, yatırımcılarına sanat dolu bir dünyanın kapılarını açıyor.

Kiler GYO'nun esas sözleşmesinin 8. maddesindeki değişliği onaylandı!

Kiler GYO'nun 124 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanarak 620 milyon TL'ye artırılması işlemi sonucu, Şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesindeki değişliği onaylandı.

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Şişli'nin çehresi kentsel gelişimle değişecek!

Şişli için hayata geçirmeyi planladığı yatırımları ve projeleri anlatan CHP'li Şişli Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sarıgül, ''Kentin çehresini değiştirecek ve yeşil alanları artıracak uygulamalarımız olacak'' diye konuştu.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Elysium Art Şişli'de 876 bin 500 TL'ye!

Ofton İnşaat imzası ile yükselen Elysium Art Şişli Projesi, İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılıyor. Projede satılık daire fiyatları 876 bin 500 TL'den başlıyor..

Elysium Art Şişli'de oturumlar Eylül'de başlayacak!

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli projesinde teslimlerin bu yılın Eylül ayında yapılması öngörülüyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde daire seçenekleri bulunuyor.

Elysium Art Şişli'de teslimler Eylül'de!

İstanbul Şişli Bomonti’de hayata geçirilen Art Şişli projesi Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin bu yıl Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ofton İnşaat bu yıl 3 projesini satışa çıkaracak!

Elysium Art Şişli, Elysium Elit Koşuyolu; Bodrum'da ise Elysium Miramar projelerinde deniz manzarası sunan Ofton İnşaat, bu yıl içinde deniz manzarası sunan üç projeyi daha satışa çıkaracak.

İzmir Çiğli'de cemevi yapılması için arazi devri gerekli!

İzmir Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 'Songül Yaşar'ın görevden alınması şartıyla cemevini yapacağım iddiaları asılsız' dedi. Cem Vakfına ait araziye belediye tarafından inşaat yapılabilmesi için arazinin belediyeye devri gerektiğini söyledi.

Ofton'un İstanbul'a değer katan projeleri Cityscape’te!

24-28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda Ofton;Elysium Elit Koşuyolu, ElysiumSerenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu ile İstanbul’a değer katan projelerinin detaylarını ziyaretçilerle paylaşıyor.

Elysium Art Şişli satış fiyatları listesi!

Elysium Art Şişli satış fiyatları listesi 977 bin 250 TL'den başlıyor. Ofton İnşaat imzasını taşıyan Elysium Art Şişli projesinde daireler bu yıl Eylül'de teslim ediliyor...

Elysium Art Şişli Eylül'de teslim edilecek!

Elysium Art Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Sosyal imkanlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, yatırımcılarına yüksek kira getirisi sağlayacak.

Elysium Art Şişli Rezidans ödemeler Haberi

Elysium Art Şişli Rezidans ödemeler

Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın hemen yanı başında inşa ediliyor. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renevasyonu ile giderek değerleniyor.


Sanat anlayışını galeri ve müzelerin dışına taşıyarak “Art Konsepti” ile sentezleyerek mimari tasarımına ekleyen Elysium Art Şişli, hem sanatı tüm mekânlarda deneyimleme ayrıcalığı yaşatacak hem de hayatın ritminden uzaklaşmadan kültür – sanatla iç içe bir yaşam sunacak. Rezidansların 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmeye başlanacağı Elysium Art Şişli’de üç farklı ödeme imkânı...