25 / 04 / 2024

Elysium Elit daire fiyatları

Elysium Elit daire fiyatları

Elysium Elit Koşuyolu projesinde ön talep süreci devam ederken görselleri de yayınlandı. 5 Mart tarihinde satışların başlayacağı Elysium Elit Koşuyolu projesi 2 bloktan meydana gelecek.

Koşuyolu Elysium Elit satılık!

Koşuyolu Elysium Elit satılık daire alanları 66 metrekareden başlangıç gösteriyor. Konut teslimleri 2016 yılı Ekim ayında gerçekleşecek olan projenin 5 Mart'ta satışa çıkması planlanıyor.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Elysium of Beykoz daire fiyatları!

Elysium of Beykoz daire fiyatları 857 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elysium of Beykoz'da teslimler Nisan 2018'de yapılıyor...

Kavacık Elysium Es Ofton daire fiyatları!

Kavacık Elysium Es Ofton daire fiyatları 787 bin 750 TL'den başlangıç gösteriliyor. Elysium Es Kavacık projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Beykoz Elysium Es Kavacık daire fiyatları!

Beykoz Elysium Es Kavacık daire fiyatları 787 bin 750 TL'den başlıyor. Elysium Es Kavacık'ta 120 daire yer alıyor...

Elysium Es Kavacık daire fiyatları!

Elysium Es Kavacık daire fiyatları 788 bin TL'den başlıyor. Ofton Elysium Es Kavacık projesinde 120 daire yer alıyor...

Elysium Elit Koşuyolu’nda ticari alanlara yoğun talep!

Ofton tarafından İstanbul’un en seçkin ve merkezi lokasyonlarından biri olan Koşuyolu’nda hayata geçirdiği Elysium Elit Koşuyolu projesinde 15 adet bağımsız bölümden oluşan ticari alanlara talep yağıyor.

Elysium Soul Beyoğlu'nda 588 bin 750 TL'ye stüdyo daire!

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Soul Beyoğlu 6 bin 610 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Elysium Soul Beyoğlu'nda stüdyo daire fiyatları 588 bin 750 TL'den başlıyor.

Ofton İnşaat bu yıl 3 projesini satışa çıkaracak!

Elysium Art Şişli, Elysium Elit Koşuyolu; Bodrum'da ise Elysium Miramar projelerinde deniz manzarası sunan Ofton İnşaat, bu yıl içinde deniz manzarası sunan üç projeyi daha satışa çıkaracak.

Elysium Soul Evleri Beyoğlu daire fiyatları!

Elysium Soul Evleri Beyoğlu daire fiyatları 652 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Soul Beyoğlu projesinde daireler Eylül 2017 yılında teslim ediliyor...

Ofton'un İstanbul'a değer katan projeleri Cityscape’te!

24-28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda Ofton;Elysium Elit Koşuyolu, ElysiumSerenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu ile İstanbul’a değer katan projelerinin detaylarını ziyaretçilerle paylaşıyor.

Elysium Soul Rezidans Beyoğlu daire fiyatları!

Elysium Soul Rezidans Beyoğlu daire fiyatları 652 bin 750 TL'den başlangıç gösteriliyor. Elysium Soul Rezidans Beyoğlu projesinde 36 aya kadar 0 faiz imkanı sunuluyor...

Elysium Elit daire fiyatları Haberi

Elysium Elit daire fiyatları

Anadolu yakasının en merkezi noktalarından biri olan Koşuyolu parkının yanı başında hayata geçirilen Elysium Elit projesi, Ofton İnşaat tarafından yükseliyor. Elysium Elit Koşuyolu bu bölgenin en merkezi ve güzel arazilerinden birinin üzerinde yer alıyor. Proje 10 dönüm arazi üzerine, dışarıya açık alışveriş merkezi ve 2 bloktan oluşan ayrıcalıklarla donatılmış lüks bir residence projesi lanse ediliyor.


6 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip  Elysium Elit projesinde alışveriş alanları, spor alanları, fitness center, kafeler ve restauranlar yer alacak. 54 konuttan meydana gelecek projede A blokta 3,5+1 ve 4,5+1 daireler bulunacak. Buradaki dairelerin alanları 197 metrekare ile 253 metrekare arasında değişiyor. 15 katlı A bloğun son 2 katında 2 adet dubleks daire yer alacak. Bu dubleks daireler 348 metrekare ve teras ile kat...