19 / 04 / 2024

emaar çamlıca avm mağaza listeleri 2017

emaar çamlıca avm mağaza listeleri 2017

Anadolu Yakası'nın yeni alışveriş merkezi Emaar Square Mall yarın açılıyor. İşte Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları...

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi!

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan proje Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında yer alıyor. 

Emaar AVM Çamlıca mağaza mağaza tam liste!

Emaar Properties tarafından inşa edilen Emaar Square Mall kapılarını açtı. İşte Emaar AVM Çamlıca mağaza mağaza tam liste...

Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları!

Anadolu Yakası'nın yeni alışveriş merkezi Emaar Square Mall yarın açılıyor. İşte Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları...

Emaar Square Mall AVM'de hangi mağazalar var?

Çamlıca Emaar Square Mall yarın açılıyor. Peki Emaar Square Mall AVM'de hangi mağazalar var?

Emaar Square'nin AVM bölümü Şubat'ta açılacak!

Projenin sahibi Dubaili Emaar'ın bölge CEO'su Ozan Balaban da önceki gün görevi bıraktığını açıkladı. inşaatı 2012'de başlayan istanbul Çamlıca'daki Emaar Square'de alışveriş merkezinin (AVM) açılışı tekrar ertelendi.

Emaar Square Çamlıca'nın inşaatı ne durumda?

EMAAR Türkiye'nin ikinci projesi olan Emaar Square'in inşası Çamlıca'da son hızla devam ediyor. Kaba inşaat birçok bölümde tamamlanmış, kulelerin cam giydirmeleri de başlamış durumda.

Çamlıca The Address Residence'ta teslimler 2017'de!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence'ta toplam 320 daire bulunuyor. 48 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ediliyor.

Çamlıca The Address Residence'ta teslimler 2016'da!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da yükseliyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

The Address Residence Çamlıca’da teslimler 2016’da!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence İstanbul projesi, Çamlıca 'da inşa ediliyor. Çamlıca The Address Residence istanbul projesi 2016 yılından teslim edilecek.

Çamlıca The Address Residence satılık!

Çamlıca The Address Residence satılık dairelerin büyüklükleri 78 ile 234 metrekare arasında değişiyor. Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ediliyor.

The Address Residence Çamlıca satılık!

The Address Residence Çamlıca satılık daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje Emaar Square projesinin içerisinde yer alıyor.

Çamlıca The Address Residence fiyatları!

Çamlıca The Address Residence fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Otel konseptine uygun, mobilyalı ve kiralanabilir dairelerden meydana gelen proje Emaar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

emaar çamlıca avm mağaza listeleri 2017 Haberi

emaar çamlıca avm mağaza listeleri 2017


Emaar Square Mall Çamlıca yarın açılıyor. Dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa ile en büyük alışveriş ve eğlence merkezlerinden The Dubai Mall gibi projeleri inşa eden Emaar Properties, Anadolu Yakası'nın yeni alışveriş merkezi Emaar Square Mall'u yarın açıyor. 


İşte Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları...

Abdullah Kiğılı

Apple Store

Armani Jeans

Beymen

Camper

Crate and Barrel

Debenhams

Derimod

Dolce & Gabbana

Flo

Fred Perry

Furla

Gucci

H & M

Hermes

Hotiç

Koçtaş

Koton

Lc Waikiki

Machka

Mango

Marks & Spencer

Massimo Dutti

Matraş

Mavi

Max & Co

MaxMara

Migros

Miu Miu

Mudo

Nanan

NG Style

Park Bravo

Paul & Shark

Polo Garage

Prada

Roman

Sarr

Stefanel

Vakko

Yargıcı

Zara


Emaar Square AVM, Anadolu Yakası’nın ilk 4DX salonunu da barındıracak olmasıyla dikkat çekiyor. Emaar Akvaryum ve Su Altı Hayvanat Bahçesi, seyir terası, eğlence alanları, restoran ve kafelerin yer aldığı Emaar Square Mall AVM yıllık 25 milyon ziyaretçi çekmeyi...