29 / 03 / 2024

emaar iletişim

emaar iletişim

Emaar bundan sonraki yatırımlarına konutun yanı sıra ticari gayrimenkul, turizm - eğlence, alışveriş merkezi geliştirme ve perakende sektörlerinde de devam ederek ürettiği tüm yaşam projelerinde mükemmelliği hedefliyor.

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim için 0216 547 17 17 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Üsküdar'da hayata geçiriliyor.

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim!

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığıyla yapılan proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte Konutları iletişim!

Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Toskana Orizzonte projesi Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı tarafından inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte Emaar iletişim bilgisi!

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Toskana Orizzonte Emaar iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte Emaar iletişim!

Toskana Orizzonte Emaar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor.

Emaar Toskana Orizzonte iletişim bilgileri!

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükselen projede villa tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor. Emaar Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte iletişim!

Toskana Orizzonte iletişim için 0212 850 83 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa edilen proje Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında hayata geçiriliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. 8 farklı tipte villa seçeneği yer alan proje Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile yükseliyor.

Emaar The Address Residence iletişim!

Emaar The Address Residence iletişim için 0216 547 1717 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Çamlıca'da inşa edilen proje 48 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

The Address Residence iletişim bilgileri!

The Address Residence iletişim bilgilerinin detaylarını 0 216 547 17 17 satış ofisi numarasından öğrenebilirsiniz. Toplam 197 adet daireden oluşan proje Emaar İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Toskana Vadisi Evleri iletişim!

Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçirilen Toskana Vadisi konut projesi toplamda 184 adet villadan meydana geliyor. Toskana Vadisi Evleri iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim ve adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Emaar Square İstanbul projesinde fiyatlar 244 bin dolar ile 1 milyon 327 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor...

Emaar Square iletişim!

Emaar Square Çamlıca projesinde yer alan dairelerin fiyatları 263 bin 888 dolardan başlıyor. Emaar Square iletişim bilgileri dahilinde satış ofisi telefon numarası 0216 547 17 17...

emaar iletişim Haberi

emaar iletişim

Türkiye’deki ilk yatırımı Büyükçekmece’deki lüks villa konut projesi Toskana Vadisi olan Emaar Türkiye’nin ikinci yatırımı Emaar Square’in inşaası Çamlıca’da  devam eden Emaar Türkiye’nin Kasım ayında lansmanını yaptığı ve Toskana Vadisi’nin hemen yanında projelendirilen Luxury Designer Outlet ise, 125 milyon dolarlık proje maliyetiyle dünyanın en seçkin markalarına ev sahipliği yapacak.


Türkiye pazarında uzun soluklu ve yüksek katma değerli bir şirket olmayı hedefleyen Emaar bundan sonraki yatırımlarına konutun yanı sıra ticari gayrimenkul, turizm - eğlence, alışveriş merkezi geliştirme ve perakende sektörlerinde de devam ederek ürettiği tüm yaşam projelerinde mükemmelliği hedefliyor.


Anadolu Yakası’nın yeni yıldızı: “Emaar Square” 

Emaar Türkiye’nin ikinci projesi olan Emaar Square’in inşaası Çamlıca’da devam ediyor. Çamlıca’da 66 dönüm arazi üzerinde konumlanan Emaar Square projesi, hareketli ve şehrin içinde, dünya standartlarında bir yaşam...