26 / 04 / 2024

Emaar Luxury Designer Outlet

Emaar Luxury Designer Outlet

Emaar bundan sonraki yatırımlarına konutun yanı sıra ticari gayrimenkul, turizm - eğlence, alışveriş merkezi geliştirme ve perakende sektörlerinde de devam ederek ürettiği tüm yaşam projelerinde mükemmelliği hedefliyor.

Emaar Büyükçekmece Florentia Village AVM için harekete geçti!

Emaar Türkiye, Büyükçekmece'de Türkiye'nin ilk designer outlet centerı Florentia Village AVM projesini hayata geçiriyor. Tek katlı açık hava AVM'si olarak planlanan Florentia Village AVM, 203 bin metrekare alanda inşa edilecek...

Emaar çalışan sayısını üçe katlayacak!

Yeni projeleri Designer Outlet, Emaar Square AVM ve Emaar Ofisler ile birlikte çalışan sayısını da üçe katlayacak olan gayrimenkul şirketi Emaar Türkiye'nin 103 çalışanı bulunuyor.

Emaar Türkiye ilk lüks outlet AVM'sini Büyükçekmece'de açacak!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties, Türkiye'deki yatırımlarına 'designer outlet' denilen lüks indirim AVM'leri ile devam edecek. Emaar Türkiye ilk lüks outlet AVM'sini Büyükçekmece'de açacak

Emaar İzmir, Bodrum ve Antalya'da da designer outlet açacak!

DÜNYANIN önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties, Türkiye'deki yatırımlarına ' designer outlet ' denilen lüks indirim AVM' leri ile devam edecek.

Emaar; Türkiye'de ilk designer outleti projesine imza atıyor!

Emaar Properties PJSC'nin ülke iştiraki olan, Emaar Türkiye, Türkiye'nin ilk ve kapsamlı designer outleti konusunda önemli bir outletini inşa ediyor. Luxury Designer Outlet projesi, 125 milyon dolarlık yatırım değerine sahip.

Emaar ilk designer outlet AVM'yi Haziran 2016'da açacak!

Gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties, İtalya’ da ve Çin’de çok sayıda designer outlet’ i yöneten RDM ile ‘lüks outlet’ konusunda işbirliği yaptı..

Emaar FINGEN işbirliği ile 150 mağazalı designer outlet açıyor!

Emaar, 125 milyon dolarlık yatırımla Büyükçekmece'ye dünyaca ünlü tasarımcıların ürünlerinin yer aldığı lüks outlet yapıyor. 150 mağazalı outlet için, İtalyan FINGEN'in grup şirketleriyle işbirliğine gidildi

Büyükçekmece Designer Outlet Emaar tarafından yükseliyor!

Emaar Türkiye, Toskana Vadisi’nin hemen yanında projelendirilen Designer Outlet'i tanıttı. İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen proje 125 milyon dolarlık yatırım bedeli ile yükseliyor.

Emaar, Türkiye'nin ilk Designer Outlet Center'ının tanıtımını yarın yapıyor!

Emaar Türkiye, Toskana Vadisi projesinin hemen yanı başında, Türkiye’nin ilk ve kapsamlı designer outlet’ini inşa ediyor.Ozan Balaban’ın da katılacağı basın toplantısı saat 09:30'da Çırağan Kempinski Hotel'de yapılacak.

Designer Outlet Center Büyükçekmece’de inşa ediliyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties PJSC'nin ülke iştiraki olan Emaar Türkiye, Toskana Vadisi projesinin hemen yanı başında, Türkiye'nin ilk ve kapsamlı designer outlet'ini inşa ediyor.

Türkiye Designer Outlet projesi için çalışmalar başladı!

Türkiye'nin ilk ve kapsamlı ' designer outlet ' projesi hayata geçirilecek. Dünyaca ünlü Emaar Türkiye firması, 125 milyon dolarlık yatırım bedeli ile proje için çalışmalara başladı.

Designer Outlet Center Büyükçekmece’de Emaar imzası ile yükseliyor!

Toskana Vadisi’nin hemen yanında projelendirilen Lüks Designer Outlet Center, 125 milyon dolarlık proje maliyetiyle, dünyanın en seçkin markalarına ev sahipliği yapacak.Designer Outlet Center Büyükçekmece’de Emaar imzası ile yükseliyor.

Delta Luxury Beylikdüzü'nde yükseliyor! 89 bin liraya 1+0!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta Delta Şirketler Grubu yeni bir konut projesi inşa ediyor. Delta Luxury Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projede konutlar 89 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Emaar Luxury Designer Outlet Haberi

Emaar Luxury Designer Outlet

Türkiye’deki ilk yatırımı Büyükçekmece’deki lüks villa konut projesi Toskana Vadisi olan Emaar Türkiye’nin ikinci yatırımı Emaar Square’in inşaası Çamlıca’da  devam eden Emaar Türkiye’nin Kasım ayında lansmanını yaptığı ve Toskana Vadisi’nin hemen yanında projelendirilen Luxury Designer Outlet ise, 125 milyon dolarlık proje maliyetiyle dünyanın en seçkin markalarına ev sahipliği yapacak.


Türkiye pazarında uzun soluklu ve yüksek katma değerli bir şirket olmayı hedefleyen Emaar bundan sonraki yatırımlarına konutun yanı sıra ticari gayrimenkul, turizm - eğlence, alışveriş merkezi geliştirme ve perakende sektörlerinde de devam ederek ürettiği tüm yaşam projelerinde mükemmelliği hedefliyor.


Anadolu Yakası’nın yeni yıldızı: “Emaar Square” 

Emaar Türkiye’nin ikinci projesi olan Emaar Square’in inşaası Çamlıca’da devam ediyor. Çamlıca’da 66 dönüm arazi üzerinde konumlanan Emaar Square projesi, hareketli ve şehrin içinde, dünya standartlarında bir yaşam...