24 / 04 / 2024

emaar square ulaşım

emaar square ulaşım

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen Emaar Square projesinin 2015 yılının sonunda teslim edilmesi hedefleniyor. Ofis, otel ve AVM bulunan projede fiyatlar 239 bin 888 dolardan başlıyor.

Emaar Square'de fiyatlar 244 bin dolardan başlıyor!

Toplam arsa alanı 66 bin metrekare olan Emaar Square projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede fiyatlar 244 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Emaar Square'de 1+1 daire fiyatları 293 bin dolardan başlıyor!

Emaar Square projesinde dairler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şekline tasarlandı.Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 293 bin dolardan başlıyor.

Emaar Square'de 1+1 daireler 293 bin dolardan başlıyor!

Emaar Square projesinde yer alan daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5,5+1 olarak tasarlandı.Emaar Square'daki 1+1 dairelerin fiyatları 293 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Emaar Square resimleri!

Çamlıca Emaar Square Evlerinde yer alan konutlar minimum 263 bin 888 dolardan başlayarak, maksimum 903 bin 888 dolara kadar yükseliyor. Emaar Square resimleri haberimizin devamında yer alıyor.

Emaar Square'da 244 bin 888 dolara stüdyo!

2015 yılında teslimlerinin gerçekleştirileceği ve karma proje olarak İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa edilen Emaar Square'da 244 bin 888 dolara stüdyo daire seçenekleri...

Çamlıca Emaar Square'da 438 bin 888 dolara 2 oda 1 salon!

Karma bir proje olarak Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa edilen ve içinde konut, ofis, otel ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu Çamlıca Emaar Square'da 2 oda 1 salon konutlar 438 bin 888 dolardan başlıyor...

Çamlıca Emaar Square ulaşım!

Çamlıca Emaar Square ulaşım kapsamında projenin adresli ve krokili bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Boulevardi Emaar Square görselleri!

Çamlıca'da Emaar İnşaat’ın girişimi ile hayata geçirilen Boulevardi Emaar Square görselleri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Emaar Square İstanbul teslim tarihi!

Emaar İnşaat’ın hayata geçirdiği Emaar Square İstanbul projesi Çamlıca’da yükseliyor. Emaar Square İstanbul teslim tarihi 2015 yılının son ayları olarak belirledi

Emaar Square Residence nerede?

2.3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Emaar Square Residence projesinde toplam 1.000 daireye yer veriliyor..

Emaar Square'nin AVM bölümü Şubat'ta açılacak!

Projenin sahibi Dubaili Emaar'ın bölge CEO'su Ozan Balaban da önceki gün görevi bıraktığını açıkladı. inşaatı 2012'de başlayan istanbul Çamlıca'daki Emaar Square'de alışveriş merkezinin (AVM) açılışı tekrar ertelendi.

Emaar Square’in ofislerinde kiralamalar başlıyor!

Alışveriş merkezi, ofis, otel ve rezidanstan oluşan karma kullanım projesiyle altı ödül alan Emaar Square’in 48 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofislerinde kiralamalar başlıyor.

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Emaar Square yabancı yatırımcı talebini artıracak!

Yabancı yatırımcılar Anadolu yakasını pek fazla tanımıyor. Firmalar ilgiyi artırmak için tanıtım atağına başlarken, Emaar Square’nin açılmasıyla bölgeye yabancı talebinde patlama bekleniyor.

Emaar Square ne zaman tamamlanacak?

Dubai merkezli Emaar'ın Türkiye'deki yatırımları şirketin girdiği lokasyonlara değer katıyor.Farklı kıtalarda gayrimenkul projeleri geliştiren Emaar, Çamlıca'da 66 dönüm arazi üzerinde inşa ettiği Emaar Square'da adım adım sona yaklaşıyor.

Toskana Orizzonte Villaları ulaşım!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılması planlanıyor. Toskana Orizzonte Villaları ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Arıkan Toskana Orizzonte ulaşım!

Toskana Orizzonte projesi Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı işbirliği ile inşa ediliyor. Arıkan Toskana Orizzonte ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Toskana Orizzonte Emaar ulaşım!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında inşa edilen projede Dolce Vita Yaşam Kulübü bulunuyor. Toskana Orizzonte Emaar ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Emaar Toskana Orizzonte ulaşım!

Arıkan Yapı ve Emaar iş birliği ile hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi Başakşehir’de yükseliyor. Emaar Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre projenin Atatürk Havalimanı'na 21 kilometre uzaklıkta hayata geçirildiğini söylemek mümkün.

The Address Residence Emaar Square İstanbul!

The Address Residence Emaar Square İstanbul projesi 435 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Satışları devam eden proje 197 adet mobilyalı, 123 adet mobilyasız dairelerden oluşuyor.

Boulevardi Emaar Square ulaşım!

Boulevardi Emaar Square ulaşım ve adres bilgilerini haberimizin içinde bulabilirsiniz. Emaar Square Çamlıca projesinde 1+1 dairelerin satış fiyatları 263 bin 888 dolardan başlayarak değişiyor...

Emaar Square’de Residences C Blok’un satışına başlandı!

400 konutun satışı ve rezervasyonu tamamlanan İstanbul Çamlıca’da Aralık ayında satışa çıkan ve kısa sürede önemli satış rakamlarına ulaşan Emaar Square Projesi, Residences C Blok’u da satışa çıkardı...

emaar square ulaşım Haberi

emaar square ulaşım


Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen Emaar Square projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. 


Arsa alanı 66 bin metrekare olan projede ofis, otel ve AVM bulunuyor.


Kiralanabilir ofis alanı 40 bin metrekare olan projenin 2015 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor.



Fiyatlarının 239 bin 888 doardan başladığı Emaar Square projesinde AVM'nin kiralık alanı 150 bin metrekare olarak belirlendi.


Emaar Square projesinin ödeme planı kapsamında taksit yapma seçeneği sunuluyor.


Boulevardi Emaar Square adres; Ayazma Caddesi, Numara: 78 Çamlıca/Üsküdar


Boulevardi Emaar Square iletişim

Telefon: 0216 547 17 17

Web adresi:...