19 / 04 / 2024

Emaar Türkiyeden Çamlıca projesi

Emaar Türkiyeden Çamlıca projesi

Çamlıca'daki Emaar Square projesinin en görkemli binası The Address Residence İstanbul, yapılan lansmanla basına tanıtıldı. Emaar Türkiye'nin The Address Residence İstanbul projesi 2,3 milyar dolarlık maliyet ile yükseldi.

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

Çamlıca Camii'nde sona gelindi!

Temeli 2013'te atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Cami 7 Mart'ta ibadete açılıyor. Camide kütüphane, konferans salonu gibi sosyal alanlar ise resmi açılış töreninin ardından halkın kullanımına açılacak.

Çamlıca Camisi'nin açılışına sayılı günler kaldı!

Temeli 6 sene önce atılan, toplam 60 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük camisi Çamlıca Camisi, 15-20 gün içinde tamamlanacak.

Çamlıca Camisi'nde mahya sürprizi!

İstanbul'un en büyük camisi olan Çamlıca Camisi'nin inşaatı tamamlandı. İç süslemelerin yapıldığı camide Mevlid Kandili nedeniyle "Türk Bayrağı" asıldı ve "Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun" yazılı mahyalar asıldı.

Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Çamlıca Kulesi'ni 2019 yılının Temmuz ayında hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihini açıkladı. Turhan, dev projenin 2019 yılının Temmuz ayında açılacağını söyledi.

Medipol Çamlıca Hastanesi açıldı!

İstanbul Medipol Üniversitesinin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezleri arasında yer alan “Çamlıca Hastanesi” hizmete girdi.

Çamlıca orta gelir kura sonucu açıklandı mı?

Çamlıca orta gelir kura sonucu açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 528 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çamlıca alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çamlıca alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusuna 9 Kasım 2018 yanıtını verebiliriz. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Gümüşhane Çamlıca orta gelir kura çekilişi ne zaman?

Gümüşhane Çamlıca orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 528 adet konut bulunuyor.

Çamlıca Camisi'ne 6 tonluk kündekari kapı!

Osmanlı-Selçuklu mimari tarzı ile günümüz çizgilerinin bütünleştiği Çamlıca Camisi'nin, dünyadaki en büyük ibadethane kapılarından biri olan 5 metre genişliğinde, 6,5 metre yüksekliğinde ve 6 ton ağırlığındaki ana kapısı yerine takıldı

Emaar Türkiyeden Çamlıca projesi Haberi

Emaar Türkiyeden Çamlıca projesi

Emaar Türkiye'nin 2,3 milyar dolarlık proje maliyeti ile Çamlıca'da projelendirdiği Emaar Square'de bu kez The Address Residence İstanbul lansmanının heyecanı yaşanıyor. Marmara Denizi ve Adalar manzaralı daireleri, benzersiz sistemi ile gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren The Address Residence îstanbul, tasarımıyla da İstanbul Anadolu Yakası'nın yeni ikonu olacak. Toplam 435 milyon dolar maliyetle hayata geçirilen The Address Residence'ın ardından Emaar bu sene içerisinde Antalya'da ve İstanbul'da iki proje daha hayata geçirecek. 



İstanbul'u seçti...

The Address Residence İstanbul'da yer alan Emaar Turizm ve Eğlence Grubu'nun 5 yıldızlı seçkin otel zinciri markası The Address Hotels + Resorts; kalite, prestij ve mükemmeliyete verdiği değeri yansıttığı her yeni projesinde, tüm konuklarını birinci sınıf bir hizmet kalitesiyle karşılıyor. Otelleri için merkezi ve hayatın içinde lokasyonlar seçen...