25 / 04 / 2024

emaarın istanbuldaki arsa yatırımı

emaarın istanbuldaki arsa yatırımı

Türkiye'de bazı kesimlerce kriz senaryoları yazıla dursun, yabancı sermayenin ülkeye yatırımları sürüyor.

Çanakkale ile Aydın'da arsa ve arazi satılacak! 

Çanakkale'de yer alan bir arazi ve Aydın'da yer alan bir arsa satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

Kentsel dönüşümde arsa payı düzenlemesi nasıl yapılır? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kentsel dönüşüm ile ortaya çıkan arsa payı düzenlemelerine yönelik davaları kaleme aldı. 

Kentsel dönüşümde arsa payı değiştirilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kentsel dönüşüme giren binalarda arsa payı değişikliğini kaleme aldı.

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

Kentsel dönüşümde 'arsa payı'nın önemi!

Kentsel dönüşüm sürecinde olan bir bölgeden ev almak isteyenlerin, arsa paylarını göz ardı etmemesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde 'arsa payı'nın önemi...

Reysaş Taşımacılık'ın arazi, arsa ve binalarının değer artışı 300 milyon TL!

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik'in Türkiye Finansal Raporlama Standartları (TFRS)'ye göre hazırlanan konsolide finansal tablolarında,  gerçeğe uygun değerleri ile yansıtılmasına ilişkin arazi, arsa ve binaların değerlemeleri sonuçlandı. Değer artışı yaklaşık 300 milyon TL olacak. 

Ilısu Barajı altında kalan köyün sakinlerine arsa tahsisi!

Batman'da yapımı devam eden Ilısu Barajı´nın suları altında kalacak olan Kılıç köyünün sakinleri için yeni arsa tahsisi için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Arsa – Arazi yatırımının önemi! Hangi bölge yatırım için uygun?

Arsa - Arazi yatırımı günümüzde gitgide daha önemli hale geldi. İleriye dönük yatırım araçlarından biri haline dönüşen “Arsa-Arazi yatırımını” , doğru bölge seçimini, doğru zamanda ve doğru uzmanla çalışarak nasıl kazançlı hale getirebilirsiniz? 

Kanal İstanbul'un geçeceği Silivri'den 358 dönüm arsa alan firma kimin?

Kanal İstanbul Projesi'nin yapılacağı Silivri bölgesinden önceki yıllarda 358 dönüm arsa satın alan firma meclis gündemine taşındı..

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

emaarın istanbuldaki arsa yatırımı Haberi

emaarın istanbuldaki arsa yatırımı

Koç Holding'in Migros'u 1,97 milyar YTL'ye İngiliz BC Partners tarafından kontrol edilen Moonlight Capital'a satmasının ardından, Türkiye'de yatırım yapan Emaar Properties şirketi de yeni bir yatırım için anlaşmaya vardı. Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kenti olan Emaar Properties, İstanbul'da 400 milyon dolarlık arsa yatırımı yapıyor. Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olan firmanın Türkiye temsilciliği ile Toprak Holding arasında varılan anlaşma uyarınca Dubaili şirket, İstanbul'da 73 bin 571 metrekarelik arsa alımı yaptı. Başbakan Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Atasay Kuyumculuk'un sahibi Cihan Kamer, inşaat sektörüne Dubaili Emaar ile geçtiğimiz aylarda girmişti. İki grup, toplam 700 milyon dolarlık yatırım projesi kapsamında ilk adımı, Toskana Vadisi Evleri ile atmıştı. Bu girişimi, yeni bir arsa yatırımı takip etti....