23 / 04 / 2024

emek elektrik sermaye artırımı spk

emek elektrik sermaye artırımı spk

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş'nin daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapmış olduğu sermaye artırım kararının içeriğinde Sermaye Piyasası Kurulu' nun istemiş olduğu düzenlemeleri yaptığı bildirildi...

Tbsan Yapı Metal Kimya Elektrik Malzemeleri ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tbsan Yapı Metal Kimya Elektrik Malzemeleri ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. Erkan Kıran tarafından 10 in TL sermaye ile 27 Temmuz'da Sancaktepe, Emek Mahallesi'nde kuruldu.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Gersan Elektrik sermaye artırımındaki rüçhan tutarını yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. sermaye artırımındaki rüçhan tutarını yayınladı.

Gersan Elektrik kayıtlı sermaye tarihini değiştirdi!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. kayıtlı sermaye tarihini değiştirdi.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu.

Cankent İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankent İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ökten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Bayraktar Dekorasyon Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Dekorasyon Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Bayraktar, Samet Bayraktar tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de kuruldu.

Özpekel Elektrik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özpekel Elektrik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sami Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de Kadıköy, Erenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ökten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Yeti İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeti İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Yetim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Korniç Nalburiye İnşaat Metal Elektrik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korniç Nalburiye İnşaat Metal Elektrik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özcan Oral tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Boğaziçi Nakliye İnşaat Elektrik Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Nakliye İnşaat Elektrik Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Sofuoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Yeni Bahtiyar İş Merkezi'nde kuruldu.

emek elektrik sermaye artırımı spk Haberi

emek elektrik sermaye artırımı spk


Emek Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformunda 05.12.2013 tarih 14:13:59 saat'te yapmış olduğu Sermaye Artırmına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı açıklamasında alınan Yönetim Kurulu Kararının içeriğinde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından istenmiş olan düzeltmeler yapılmıştır.


Artırılacak olan sermayenin şirket ana sözleşmesi gereği nominal değeri ve adet pay rakamlarında değişiklik ve  payların Borsa İstanbul A.Ş. Toptan Satış Pazarı ve/veya ilgili pazarı ya da piyasasında gerçekleştirileceği hususları eklenerek gerekli düzeltmeler yapılmıştır. Kararın düzeltilmiş hali aşağıdaki gibidir. Sermaye artırım sürecimiz normal olarak devam etmektedir.


GÜNDEM


1- Şirket Yönetim Kurulu'nun 05.12.2013 tarihli toplantısında alınan; çıkarılmış sermayesinin tahsisli olarak 4.500.000,00.-TL artırılarak 24.300.000,00.-TL'ye yükseltilmesi kararının düzeltilmesi hususunun görüşülmesi, 


2-Dilek ve Temenniler,


MÜZAKERE VE KARARLAR


1- 05.12.2013 tarihli yönetim kurulu kararının aşağıdaki şekilde düzeltilerek yinelenmesine,


2- Şirketin 60.000.000,00.-TL'lik kayıtlı sermaye tavanı içinde kalmak...