26 / 04 / 2024

emek elektrik yönetim kurulu toplantısı

emek elektrik yönetim kurulu toplantısı

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş'nin daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapmış olduğu sermaye artırım kararının içeriğinde Sermaye Piyasası Kurulu' nun istemiş olduğu düzenlemeleri yaptığı bildirildi...

Katı Atık Yönetim Sistemi 400 bin konuta elektrik veriyor!

Katı Atık Yönetim Sistemi kapsamında 28 tesiste, yılda 1 milyon 386 bin megavatsaat elektrik enerjisi üretiliyor. 400 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılanıyor.

Sitelerde gider yönetim planı nasıl olmalı?

Tüm sitelerde, temel olarak güvenlik-temizlik-bakım ve idari hizmetler ile ortak alanlarda sarf edilen elektrik-doğalgaz-su gibi enerjilerden dolayı belli bir gider oluşur ve bu gider yönetim planı esaslarına göre maliklere paylaştırılarak karşılanır

Orge Elektrik yönetim kurulu komite yönetmeliklerini güncelledi!

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. yönetim kurulu komite yönetmeliklerini güncelledi.

Ulusoy Elektrik yüzde 30'luk payını halka arz ediyor!

Ulusoy Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Sait Ulusoy, 1985 yılında elektrik enerjisinin iletimi ve dağıtımında kullanılan ekipmanları üretmek amacıyla kurulan Ulusoy Elektrik’in yüzde 30’unun 13-14 Kasım’da halka arzedileceğini açıkladı.

Ali İrfan İmik Bomonti Elektrik yönetim kurulu üyesi oldu!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Ali İrfan İmik Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik Turizm ve Ticaret yönetim kurulu üyesi oldu.

BOTAŞ ve TETAŞ yönetim kuruluna atama!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) ve Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) yönetim kurulu üyelikleri ile Sağlık Bakanlığı müsteşar yardımcılıklarına atamalar yapıldı.

Zorlu Enerji Yönetim Kurulu Üyelerini yayınladı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Yönetim Kurulu Üyeleri 'ni yayınladı. Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Emek Elektrik yönetim kurulunu yayınladı!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. yönetim ve denetim kurulunu yayınladı.

Aselsan, Gebze trafik yönetim sistemi için anlaşma yaptı!

Aselsan Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan, Gebze trafik yönetim sistemi için anlaşma yaptı.

Timtaş Yönetim'den ucuz elektrik!

Profesyonel site yönetimi sektöründe hizmet veren Timtaş Yönetim yaptığı çalışmalarla hizmet verdiği konut sakinlerini memnun etmeye devam ediyor. Hizmet götürdüğü alanlarda fark yaratan Timtaş yönetim bir yeniliğe daha imza attı.

Bomonti Elektrik kurumsal yönetim komitesi üyelerini atadı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik kurumsal yönetim komitesi üyelerini atadı.

Akenerji Elektrik Yönetim Komitesi kararını yayınladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik Yönetim Komitesi Kurumsal Yönetim Tebliği ("Tebliğ") uyarınca kararını yayınladı.

Akenerji Elektrik yönetim kurulu kararını açıkladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik yönetim kurulu kararını açıkladı.Akenerji Elektrik yönetim kurulu kararını haberimizde bulabilirsiniz.

emek elektrik yönetim kurulu toplantısı Haberi

emek elektrik yönetim kurulu toplantısı


Emek Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformunda 05.12.2013 tarih 14:13:59 saat'te yapmış olduğu Sermaye Artırmına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı açıklamasında alınan Yönetim Kurulu Kararının içeriğinde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından istenmiş olan düzeltmeler yapılmıştır.


Artırılacak olan sermayenin şirket ana sözleşmesi gereği nominal değeri ve adet pay rakamlarında değişiklik ve  payların Borsa İstanbul A.Ş. Toptan Satış Pazarı ve/veya ilgili pazarı ya da piyasasında gerçekleştirileceği hususları eklenerek gerekli düzeltmeler yapılmıştır. Kararın düzeltilmiş hali aşağıdaki gibidir. Sermaye artırım sürecimiz normal olarak devam etmektedir.


GÜNDEM


1- Şirket Yönetim Kurulu'nun 05.12.2013 tarihli toplantısında alınan; çıkarılmış sermayesinin tahsisli olarak 4.500.000,00.-TL artırılarak 24.300.000,00.-TL'ye yükseltilmesi kararının düzeltilmesi hususunun görüşülmesi, 


2-Dilek ve Temenniler,


MÜZAKERE VE KARARLAR


1- 05.12.2013 tarihli yönetim kurulu kararının aşağıdaki şekilde düzeltilerek yinelenmesine,


2- Şirketin 60.000.000,00.-TL'lik kayıtlı sermaye tavanı içinde kalmak...