19 / 04 / 2024

emekli bayram ikramiyesi ödeme günleri

emekli bayram ikramiyesi ödeme günleri

Emekli Bayram İkramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağı açıklandı. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı bayram öncesinde ödenen emekli bayram ikramiyesinin Kurban Bayramı öncesinde hesaplara aktarılacağı açıklandı. İşte emeklilerin ikramiyelerini alabileceği tarihler..

Emekli bayram ikramiyesi 4500 TL oldu! Emekli bayram ikramiyesi sorgulama 2024: İkramiye ne zaman yatar?

Milyonlarca emekliye Ramazan ve Kurban Bayramlarında 3'er bin TL'lik ikramiye verileceği açıklandı. Ancak bazı emekliler Ramazan Bayramında 3 bin TL değil, 4 bin 500 TL ikramiye alacak. İşte emekli bayram ikramiyesi sorgulama 2024...

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emekli Bayram ikramiyesi takvimi

Milyonlarca emekli, ikramiyelerin ödeneceği günü merakla bekliyor. SSK ve Bağkur emeklileri, her sene farklı tarihlerde ikramiyelerini alacak. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? İşte merak edilenler... 

Zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı. Peki emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Emekli ikramiyeleri için kaç gün kaldı? SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri hemen bakın...

SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerine yeni haber! Bayram ikramiyesi ödeme tarihi tarih belli oldu!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği emekli bayram ikramiyelerinin ödeme takvimi belli oldu. 

Emekli bayram ikramiyesi ödemesi 2024! Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar? 2024 Emekli bayram ikramiyesi kaç TL?

Ramazan Bayramı'na kısa bir zaman kala milyonlarca emekli bayram ikramiyesi ödemelerini araştırıyor. Peki bu sene emekli bayram ikramiyeleri ne kadar? Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar? 2024 Emekli bayram ikramiyesi kaç TL?

Bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?

Milyonlarca emekli tarafından dört gözle beklenen bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! Peki SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte merakla beklenen 2024 yılı emekli ikramiyeleri ile ilgili detaylar...

THY'den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Türk Hava Yolları çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi vereceği öğrenildi. Peki THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte THY Bayram ikramiyesi ödeme takvimi.

Dul ve yetimlere ne kadar bayram ikramiyesi verilecek?

Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli olmuştu. Buna göre, Ramazan Bayramı bu sene 10 Nisan'da idrak edilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını açıklamıştı. Dul ve yetim maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı?

Emeklilere müjde! Emekli bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da yatırılacak!

Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih, milyonlarca SSK, Bağkur ve EYT emeklileri en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarih verdi, 2-5 Nisan'da ikramiyeler yatırılacak.

Emekli ikramiyeleri için son 15 gün! Hesaplara 6 bin TL yatırılacak!

2024 yılının Ocak ayında yüzde 49,25 oranında zam alan emekli vatandaşlar Nisan ve Haziran aylarında 3 bin liraya çıkartılan iki bayram ikramiyesi alacak. İşte emekli ikramiyeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Emeklilerin bayram ikramiyesi pul oldu! Kayıp en az 15 bin lira!

DİSK-AR'ın yaptığı bir araştırmanın sonuçlarına göre emekli bayram ikramiyesinin asgari ücrete oranı 2018 yılında yüzde 62 şeklinde iken 2024 yılında bu oran yüzde 18’e geriledi. Böylelikle de emekli vatandaşların asgari ücrete göre kaybı yalnızca 2024 yılında 15 bin Türk Lirası şeklinde oldu.

Emekli bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli bayram ikramiyesi resmen 3 bin TL oldu. Emekli bayram ikramiyeleri, artık Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde senede iki defa, toplamda 6 bin Türk Lirası şeklinde  ödenecek.

Emekli bayram ikramiyesinin yükseltilmesine ilişkin madde Meclis'te kabul edildi!

8. Yargı Paketi kapsamında emekli bayram ikramiyesinin 2 bin TL'den 3 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin madde kabul edildi. İşte ayrıntılar...

emekli bayram ikramiyesi ödeme günleri Haberi

emekli bayram ikramiyesi ödeme günleri

Kurban Bayramı 2022 emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacak, emekli bayram ikramiyelerine zam yapıldı mı, Ramazan Bayramı'nda zam yapılacağı beklentisi oluşan ancak son anda yapılan müdahaleyle artış yapılmayan emekli bayram ikramiyesinin banka hesaplarına yatırılacağı ödeme takvimi belli oldu. 

Herkesin merakla beklediği haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı.  2022 yılı Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyelerinin bayramdan önce 2 Temmuz Cumartesi ile 7 Temmuz Perşembe tarihleri arasında hesaplara yatırılacağı bildirildi.

Emekli bayram ödemeleri bugün tibarıyla başladı önümüzdeki hafta Perşembe gününe kadar sürecek. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ödeme takvimine göre; 

SSK emeklileri 5 Temmuz Salı ile 6 Temmuz Çarşamba

Bağ-Kur emeklileri 7 Temmuz Perşembe, 

Emekli Sandığı'ndan maaş alanlar ise Kurban Bayramı ikramiyelerini ise 2 Temmuz Cumartesi (bugün) ile 5 Temmuz Salı tarihleri arasında bankalara yattığını görecek.
 

ZAM İPTAL EDİLMİŞTİ

Emeklilere yılda iki defa ödenen ve...