18 / 04 / 2024

emekli temmuz zam oranı

emekli temmuz zam oranı

Memur emekli maaşları, enflasyon farkı ve zam oranları yaklaşan Temmuz ayı ile birlikte tekrar gündeme geldi. Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) enflasyon verilerine göre şekillenen emekli memur enflasyon farkları ve zamlarına ilişkin yeni gelişmeler heyecanla bekleniyor.

Son dakika! Bakan açıkladı! Emekli ikramiyelerine zam geliyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı açıklamada "Emeklilerin bayram ikramiyesinin artırılması talebi var, bu adımları atmaya hazırız" dedi.

Emekli ikramiyesine zam müjdesi! İşte kulislerden sızan o rakam!

Emeklilere yılbaşından önce verilenen 5 bin TL'lik ikramiyenin, Cumhuriyetin 100. yılı sebebiyle Ramazan ve Kurban Bayramları için de verilmesi de gündeme geldi. Ayrıca emekli maaşlarında yeni iyileştirmeler için de düğmeye basıldı.

2024 memur ve emekli maaşı zam oranları belli oldu!

Memur ve emeklilerin 2024 yılı maaş zam oranı resmen netlik kazandı. İşte 2024 yılı memur ve emekli maaşları...

Emekli maaşına zam gelecek mi? Emekliye ek zam ne zaman yapılacak? Son dakika!

Emeklilere verilen zam miktarının beklentileri karşılayamaması nedeniyle, milyonlarca emekli ek zam talebiyle bekliyor. Peki, emekliye ek zam olacak mı? Emekli zammı ne zaman belli olacak? İşte ayrıntılar..

Emekliler acil bakın! SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023!

Emekliler acil bakın... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023...

Emeklilerin gözü yeni zam haberinde: Emekli maaş zammı için sinyal verildi! O aylarda maaş zammı gelebilir...

Milyonlarca emekli yeni yapılacak zam haberine kilitlendi. Temmuz ayı maaş zamlarının belli olmasından sonra emekli maaşlarına yüzde 25 zam geldi. Ancak kök maaşa yapılan bu zamdan birçok emekli faydalanamadı. Kulislerde ise yeni zammın gelebileceği konuşuluyor.

Memur emeklileri aman dikkat! Temmuz farkları bugün yatıyor! 7 bin, 9 bin, 11 bin TL maaş alana ne kadar fark verilecek?

Emekli Sandığı çerçevesinde emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 2023 Temmuz zam farkı ödemeleri bugün hesaplara yatıyor. Peki hesaplara ne kadar geçecek? 

SSK, Bağ-Kur, 4A ve 4B’liler için son dakika ek zam gelişmesi! Ek zam bekleyen emekliler acil bakın!

Emekli zammına yönelik son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. SSK, Bağ-Kur emekli aylığı zam oranları enflasyon oranlarına göre kararlaştırılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son kabine toplantısının ardından memur ve emeklileri yakından ilgilendiren müjdeli açıklamayı yaptı.

Emekli maaş farkı Temmuz 2023 ödemelerinde son dakika! Emekliler hemen gün gün açıklanan bu tarihlere bakın!

Maaş zamlarının kesinleşmesiyle emekli maaş farkları ödeme tarihleri için geri sayım başladı. Zam oranlarının netleşmesi ile birlikte gözler temmuz ayı emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı merak edilmeye başlandı. İşte detaylar...

Emekli maaşları yüzde 19.77+5.23 ek zam ayarıyla şekillendi! Kök maaşlar yeniden hesaplandı! Kim ne kadar maaş alıyor?

Temmuz ayı emekli maaş zamları belli oldu. Bu kapsamda TBMM onayıyla temmuz ayından itibaren emekli maaşlarına yüzde 25'e varan zam yapıldı. Peki, kök maaşa eklenen zam ile kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...

2023 Temmuz itibarıyla emekli maaşlarına yüzde 25 zam: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşına ek zam gelecek mi?

2023 Temmuz itibarıyla SSK ve Bağkur emeklileri, en düşük emekli maaşı olarak 7 bin 500 TL almaktadır. Bu düzenleme sonrasında "Emekli maaşı ne kadar arttı?" ve "En düşük emekli maaşına zam geldi mi?" gibi soruların gündeme gelmesine neden oldu. 

SSK, Bağ-Kur emekli Temmuz 2023 maaşları ne zaman yatırılacak? İşte kalem kalem zamlı ve yeni maaş tarihleri! 

SSK, Bağ-Kur emekli Temmuz 2023 maaşları ne zaman yatırılacak? İşte kalem kalem zamlı ve yeni maaş tarihleri... 

Temmuz 2023 emekli maaşlarında son dakika! En düşük emekli maaşı kaç TL oldu? 7 bin 500 TL maaş alana yeni zam var mı?

Temmuz 2023 emekli maaşlarında son dakika... En düşük emekli maaşı kaç TL oldu? 7 bin 500 TL maaş alana yeni zam var mı? Hemen peş peşe açıklanan bu detaylara bakın...

emekli temmuz zam oranı Haberi

emekli temmuz zam oranı

Her yıl sözleşme hükmü doğrultusunda memur ve emeklilerin maaşlarına yıl içerisinde iki defa zam yapılmaktadır. Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) enflasyon oranları Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) hesaplamalarına göre Temmuz ayında yapılacak zam oranları merak konusu oldu. Peki memur maaş zammı enflasyon farkı ne kadar olacak? İşte 2022 memur emekli enflasyon farkı ve ek zam hesabı

Emekli ve memurlar bilindiği üzere yılda 2 kez, Ocak ve Temmuz aylarında zam almaktadır. SSK ve Bağ-Kur emeklileri için zam oranı 6 aylık enflasyon rakamı kadar olurken, memur ve memur emeklisi önceki aldığı toplu sözleşme zammının üzerindeki enflasyon farkı ve yeni toplu sözleşme zammı almaktadır.

2022 MEMUR VE SSK, BAĞ-KUR EMEKLİSİ İÇİN ZAM ORANI NE KADAR OLACAK?

Mayıs ve Haziran aylarında beklenen bu enflasyon rakamları gerçekleşirse;

TÜFE...