29 / 03 / 2024

Emin Evim Nefes satış

Emin Evim Nefes satış

İçerisinde; açık, kapalı ve çocuk havuzları, fitness salonları, çocuk oyun alanları bulunan Emin Evim Nefes nerede sorusuna Kocaeli-Sakarya cevabı veriliyor. Proje, 86 adet daireden oluşuyor...

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Birevim, Emin Evim, Fuzul Gayrimenkul, İmece Yatırım, Katılımevim ve Sinpaş; BDDK’dan ‘Tasarruf Finansı’ sistemi için lisanslarını alan şirketler oldu. Sektör temsilcileri, konut ve ve otomobil için ekstra kredi masrafı olmayacağına dikkat çekti. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mimaroba Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mimaroba'da şube açtı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Gebze Emin Evim'den 30 aileye tapuları verildi!

Gebze Emin Evim Şubesi tarafından ev sahibi olan 30 aileye düzenlenen programla tapuları verildi. 30 vatandaş aileleri ile birlikte katılırken, aileler ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Emin Evim Elbirliği Sistemi ile ayda bin 100 konut teslim ediyor!

Emin Evim’in hayata geçirdiği ve konutların taksitlerini müşterilerin belirlediği sisteme ilgi artıyor. ‘Elbirliği sistemi’ adı verilen yöntemle her ay 1.100 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Emin Evim Afyon'da 2 termal otel yapacak!

Emin Termal Otel Convention projesi hakkında Saraydüzü köy muhtarlığında düzenlenen bilgilendirme toplatısında konuşan Proje Temsilcisi İbrahim Aktaş, son derece iddialı bir termel otel projesine sahip olduklarını belirtti.

Afyonkarahisar'da Emin Termal Otel Convention halk toplantısı 26 Mart'ta!

Afyonkarahisar'da Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San. Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Emin Termal Otel Convention projesi ile ilgili halk toplantısı 26 Mart'ta yapılacak.

Emin Üstün: 2015 yılı vites yükseltme yılı olacak!

Afyon'da 150 milyon dolarlık termal otel, Erzurum'da ise 80 milyon dolarlık AVM yatırımında gün saydıklarını belirten Emin Evim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün 2015 yılının vites yükseltme yılı olacağını söyledi.

Emin Evim 2015 yılında vites yükseltecek!

Afyon'da 150 milyon dolarlık termal otel, Erzurum'da ise 80 milyon dolarlık AVM yatırımında gün saydıklarını belirten Emin Evim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün 2015 yılının vites yükseltme yılı olacağını söyledi.

Emin Evim Nefes satış Haberi

Emin Evim Nefes satış

Arsa alanı toplam 5 bin 40 metrekare olarak belirlenen Emin Evim Nefes nerede sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. 


Eminevin Nefes Sakarya'da; açık, kapalı ve çocuk havuzları, fitness salonları, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Toplam 2 bin metrekare oturum alanına sahip olan Emin Evim Nefes nerede sorusuna Kocaeli-Sakarya bölgesi cevabı veriliyor. 


Lokasyon olarak; Hendek’e 35 kilometre, Karasu’ya 15 kilometre, Ankara’ya ise 300 kilometre mesafede yükselen Eminevim Nefes Evleri, 86 adet daireden oluşuyor. 


Emin Evim Nefes nerede?

Proje; Sakarya’ya 70 kilometre,  İstanbul’a ise 178 kilometre uzaklıkta yaşama geçiriliyor. 


Tel: 0262 321 53 88

Web Adresi: http://www.eminevim.com/

Merve...