19 / 04 / 2024

Emin İnanduğçar

Emin İnanduğçar

İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Emin İnanduğçar tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi 'nde kuruldu.

Esenyurt konut projeleri 2015 projeksiyonu!

Esenyurt 30 binden fazla konutun satıldığı, 22 bin markalı konutun alıcısını beklediği; satışlarla 60 bin kişinin daha yerleşeceği ilçe… Mahkemelere taşınan Esenyurt imar planları ve diğer sorunlarını Y. Şehir Plancısı Emin İnanduğçar’la konuştuk…

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Eminevim'in başarılı 69 çalışanı ödüllendirildi!

Eminevim, başarılı gayrimenkul çalışanlarını ödüllendirmek için Emin Üstün Başarı Ödülleri gecesi düzenledi. Gecede performansları ile fark yaratan 69 çalışan ödüllendirildi...

Emin Grup 360 çalışanını ödüllendirdi!

Emin Grup, "2019 Başarı Ödülleri Gecesi" kapsamında 3.sünü düzenlediği etkinlikte; 5, 10, 15, 20 ve 25 yılı geride bırakan ve yüksek performans gösteren çalışanlarını ödüllendirdi...

Emin Grup 360 çalışanını ödüllendirdi!

Türkiye’nin en güçlü ve önde gelen şirketlerinden biri olan Emin Grup, “2019 Başarı Ödülleri Gecesi” kapsamında 3.sünü düzenlediği etkinlikte; 5, 10, 15, 20 ve 25 yılı geride bırakan ve yüksek performans gösteren çalışanlarını ödüllendirdi.

Eminönü'ne Milano çarşısı geliyor!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Eminönü'nde Milano çarşısı gibi bir yapılanma olduğunu açıkladı.

Emin Üstün: Elbirliği sistemiyle daha fazla kesime iş üreteceğiz!

Anadolu insanı arasında yaygın olarak tercih edilen altın günü benzeri bir uygulamayı elbirliği adını verdiği sistemle çeyrek asırdır başarı ile sürdüren girişimci iş adamı Emin Üstün, el ele verildiğinde ekonominin verimli hale gelebileceğini söyledi.

İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Emin İnanduğçar tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi 'nde kuruldu.

1998 yılında Mısır Çarşısı restore edilecekmiş!

1998 yılında bir kısmı kullanılamaz hale gelen Eminönü'ndeki tarihi Mısır Çarşısı restore edilecekmiş. 1663 yılında Valide Turhan Sultan tarafından yaptırılan Mısır Çarşısı, 335 yıl sonra ilk kez kapsamlı olarak restore edilecekmiş.

Eminönü dönüşüm modeli çıtayı yükseltti!

Fatih Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen “ Eminönü Bölgesi Dönüşüm Modeli ” kentsel dönüşümde belediyeciliğin başarı çıtasını en yükseğe çıkartıyor.

1988 yılında Eminönü Meydanı yenileniyormuş!

1988 yılında Eminönü ve Karaköy meydanları düzenleniyormuş. Eminönü Meydanı'na yapılacak üç altgeçitten biri ''çarşılı'' olacakmış ve yarı yarıya tamamlanmış. 1990 yılında tamamlanması öngörülen Galata Köprüsü'yle meydan düzenlemeleri tamamlanacakmış.

Emin İnanduğçar Haberi

Emin İnanduğçar

İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Emin İnanduğçar tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da  Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu. 


İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü şehir ve imar  planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2. Her türlü mimarlık, mühendislik ve şehir planlama hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri...