25 / 04 / 2024

emin otomotiv dar gelirli konutları

emin otomotiv dar gelirli konutları

Elbirliği sistemi ile otomobil ve ev almak isteyenleri biraraya getirerek faiz ve vade yükünden kurtaran Emin Otomotiv, organizasyon katılımcılarına daha uygun fiyatlarda konut imkanı sunabilmek amacıyla ucuz konut üretimine soyundu

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Funda Nur Yezer ve Reyyan Akdağ ortaklığında kuruldu.

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bilgen ve Sedat Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Emirkan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirkan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Metin Çiftci tarafından kuruldu.

Halid İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halid İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Şahin tarafından kuruldu.

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Çoban ve Nimetullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Ayz Group Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Group Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Marhan tarafından kuruldu.

Ziyat İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziyat İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Karataş tarafından kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

emin otomotiv dar gelirli konutları Haberi

emin otomotiv dar gelirli konutları
Ekonominin lokomotifi konut sektörünün teklediği, müteahhit firmaların kâr marjlarından fedakarlık ederek kampanyalarla durgunluğu aşmaya çalıştığı bir dönemde, Eminevim'in 'Elbirliği Sistemi' ev sahibi olmak isteyenlerin umudu oldu. 10 yılı aşkın bir süredir binlerce insanı otomobil sahibi yapan, iki yıldır da konut alımında kullanılan 'Elbirliği Sistemi' sayesinde faiz ve vade farkı gibi fiyatı artırıcı unsurları ortadan kaldıran Emin Otomotiv, 2006 yılından bu yana 1374 adet konut satış gerçekleştirdi.

Emin Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, ellerinde hazır talep ve birikmiş para olduğu için müteahhitlerden peşin fiyatına ve piyasadaki fiyatlardan daha ucuz konut talep ettiklerini bildirdi.

UCUZ KONUT YAPTIRACAK

Bu şekilde, İstanbul'un çeşitli...