19 / 04 / 2024

emine erdoğan Kartepe Zirvesi

emine erdoğan Kartepe Zirvesi

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Son Dakika! Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edildi Plaka detayı dikkat çekti!

Türkiye'nin ilk yerli ve elektrikli otomobili TOGG, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. 'Anadolu' renginde olan TOGG'daki plaka detayı ise dikkatli gözlerden kaçmadı. İşte son dakika haberinin detayları...

Emine Erdoğan'dan İdlib'e 57 ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye kuzeyinde göçmenlerin barındığı İdlib’te inşa edilmek üzere 57 briket ev bağışladı.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Kartepe Zirvesi 25-27 Ekim'de gerçekleşecek!

Kocaeli’de düzenlenecek Kartepe Zirvesi’nde mutlu şehirler için yapılması gerekenler, masaya yatırılacak. Açılış konuşmasını Emine Erdoğan’ın yapacağı zirveye, yurt içi ve yurt dışından birçok akademisyen, siyasetçi ve iş insanları katılacak…

Emine Erdoğan: Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız!

Emine Erdoğan, Salda Gölü ziyaretinin ardından izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın da işbirliği ile inşallah Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız" dedi...

Emine Erdoğan'dan Salda Gölü kararı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2 Eylül tarihinde Salda Gölü ve çevresinin korunmasına yönelik çalışmaları yerinde inceleyecek.

Afyonkarahisar Emine Erdoğan Kültür Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde kendi ismini taşıyan ilim ve kültür merkezinin açılışını yaptı.

Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi açıldı!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, "Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi, aynı zamanda uluslararası bir Kur'an kursumuz olacak." dedi.

Siirt TÜRGEV Emine Erdoğan Kız Yurdu açıldı!

Erdoğan, TÜRGEV Emine Erdoğan Kız Yurdu'nun açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan: "Öğrencilerimizin bu şekilde mükemmel yurt ve okullarda okuyor olmaları inanıyorum ki onların geleceğe yönelik ufkunu da artıracaktır'' dedi.

Emine Erdoğan Türkmenistan'da Milli Halı Müzesi’ni gezdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Türkmenistan'da Milli Halı Müzesi’ni ziyaret etti.Emine Erdoğan’a küçük bir Türkmen halısı ve Türkmen halıları hakkında kitap hediye verildi.

Emine Erdoğan'ın ismi Pakistan'da inşa edilen okula verildi!

Pakistan'ın Muzaffergar kentinde eğitimi geliştirme projesi kapsamında Türkiye' nin de işbirliğiyle kız çocukları için inşa edilen sanat okuluna, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın ismi verildi...

Ordu'daki üçüz nineler Emine Erdoğan'ın desteği ile yaptırılan evlerinde!

Ordu'daki üçüz nineler Emine Erdoğan'ın desteği ile yaptırılan evlerinde. Ordulu üçüz nineler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın destekleriyle yaptırılan yeni evlerinde ilk kışı üşümeden geçiriyor...

Başbakan Erdoğan Finike'de 5 tesisin açılışını yaptı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, okul, bakım rehabilitasyon merkezi ve huzurevi, kent parkı, sosyal tesis, enerji ve iletim hattı olmak üzere 5 yatırımın resmi açılışını, eşi Emine Erdoğan ve bazı bakanlarla kurdele keserek gerçekleştirdi....

emine erdoğan Kartepe Zirvesi Haberi

emine erdoğan Kartepe Zirvesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, şehirlerin artık yeni sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirterek, "Bu durum, şehir kavramını yeniden yorumlamayı, trafik, ulaşım, güvenlik ve atık yönetimi gibi alanlarda yeni çözümler üretmeyi gerektiriyor." diye konuştu.

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla gerçekleştirilen Kartepe Zirvesi'nin Onur Kurulu Başkanı olan Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, yurt içinden ve dışından son derece kıymetli isimlerin bir araya geldiğini, bu seçkin toplulukla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Ünlü bir Fransız şairinin, "Eski Paris artık yok, ne yazık! Bir şehrin şekli, bir faninin kalbinden daha çabuk değişiyor." sözlerini hatırlatan Erdoğan, şehirlerin maruz kaldığı değişimin, bugün olduğu gibi dün de insanları endişelendiren hususlardan biri olduğunu söyledi.

- "İki şehri birbirinden ayıran, koordinatları değil kimlikleridir"

Erdoğan, ihtiyaçların hemen her gün...