29 / 03 / 2024

Emine Nur Günay seçim beyannamesi

Emine Nur Günay seçim beyannamesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Baş Danışmanı AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Emine Nur Günay partisinin Eskişehir Seçim Beyannamesini açıkladı.

Günay Savaş hangi okuldan mezun oldu? Hangi şirketlerde görev yaptı? Günay Savaş’ın hayatı...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Günay Savaş, ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi şirketlerde ve hangi alnlarda çalıştı? İşte Günay Savaş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Nur Gıda ve Kimya Sanayii Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Gıda ve Kimya Sanayii Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sadık Karasu ve Halil İbrahim Karasu tarafından kuruldu.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Amer Jawısh tarafından kuruldu.

Emine Nur Günay seçim beyannamesi Haberi

Emine Nur Günay seçim beyannamesi

GUNAY'ın, Köprübaşı'ndaki AK Parti'nin seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen "Eskişehir Beyannamesinin tanıtını toplantısına AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve parti üyesi birçok isim katıldı. Beyannamenin genel açıklamasından söz eden Günay "Eskişehir Tercihini yapıyor. Üretim Üssü oluyor" başlığı altında "Eskişehir Mutlu Şehir" sloganı ile yola çıktıklarını söyledi. Günay "Beyanname popülist yaklaşımlardan uzak, hükümetimizin ne yapabileceğine yönelik ve bütün sosyo ekonomik kesimleri kapsayan bir yaklaşımla hazırlandı" dedi. 


TEKNOLOJİ AĞIRLIKLI ÇALIŞMA 

Günay beyannamenin içerisinde bulunan Eskişehir yatırımlarıyla ilgili olarak da paylaşımlarda bulundu. Günay, "Öncelikli dönüşüm programı kapsamında enerji, sağlık, havacılık, uzay, otomotiv, raylı sistemler, bilişim ve savunma öncelikli sektörler olarak belirlenmiş ve bu sektörlerde teknolojik ürün yatırımlarını desteklenmesi ve kümelenmelerin oluşturulması hedeflenmiştir. Özetle, Eskişehir hedeflenen yüksek teknoloji ve ortayüksek teknoloji ürünleri için tam bir...