26 / 04 / 2024

Emine Süleymanoğlu

Emine Süleymanoğlu

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şengül Yıldız, Emine Süleymanoğlu, Adnan Yıldız tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Balkan Damlapark'ta son fırsat!

Balkan Damlapark, Karnur İnşaat tarafından Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Balkan, Naim Süleymanoğlu Caddesin'de yükseliyor. Balkan Damlapark projesinde son dairenin satışı devam ediyor. 

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Hj Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hj Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Jamal Hazam Adam ortaklığında kuruldu.

Sayem Elektrik İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayem Elektrik İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Süleymanoğlu tarafından kuruldu.

Hsj Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hsj Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Husaın Jobirov ortaklığında kuruldu.

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile  Polat Sözeroğlu Hasan ve Sözeroğlu tarafından kuruldu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Ekşioğlu Uygar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Uygar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Ekşioğlu ve Fazlı Ekşi ortaklığında kuruldu.

Emine Süleymanoğlu Haberi

Emine Süleymanoğlu

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şengül Yıldız, Emine Süleymanoğlu, Adnan Yıldız tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE OTELCİLİK 1- Her türlü otel, termal otel, kaplıca, termal tesis, motel, pansiyon, öğrenci yurdu açmak ve işletmek, kiralamak yada kiraya vermek, devir almak ve devretmek 2- Turistik yerlerle, turizme elverişli alanlarda hakiki ve hükmi şahıslar ya da devlete ait arazi ve arsalar satın almak, kiralamak, kiraya vermek, tatil köyü, otel, motel, kamp, kampingler, plaj büfe mokamplar, termal, turistik eğlence yerleri, lokanta, gazino, restoran gibi her nevi turistik tesisler açmak, tesis etmek, kiralamak, yurtiçi ve yurtdışı yerli yabancı sermayeli gerçek veya tüzel...