16 / 04 / 2024

eminevim ev teslimleri

eminevim ev teslimleri

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen faizsiz ev ve araç teslimlerinin değeri Haziran 2021'de yarım milyara dayandı...

Eminevim aylık ev teslim rakamını 700'e çıkardı!

Dar ve orta gelirlileri ev ve otomobil sahibi yapmayı amaçlayan, elbirliği sistemi ile bugüne kadar 75 binin üzerinde teslimat yapan Eminevim, aylık ev teslim rakamını 700'e çıkardı.

Eminevim 81 ilde ev teslim edecek!

Bugüne kadar binlerce insanı ev sahibi yapan Eminevim, Türkiye'nin 81 ilinde ev teslim etmek için kolları sıvadı. Elbirliği sistemiyle, ev almak her ay on binlerce kişi başvururken aynı şekilde her ay yüzlerce kişi de evini teslim alıyor.

Eminevim'den 600 bin liralık ev hediyesi!

Faizsiz Elbirliği Sistemi'nin öncüleri arasında yer alan Eminevim bir vatandaşa 600 bin Türk Lirası değerinde ev hediye etti.

Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslim etti!

2021 yılında evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslimi gerçekleştirdi. 

Eminevim dijital kayıtla faizsiz ev sahibi olun!

Eminevim'e dijital kayıt uygulamasını hayata geçirdi. Buna göre, Eeminevim'e dijital kayıt yaptırarak ev sahibi olma imkanı bulunuyor. 

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında, 30. yılına özel olarak hazırladığı ev hediyeli kampanyasını açıklayan Eminevim, Ocak ayında sona eren ve 20 bini aşkın kişinin başvurduğu kampanyanın çekilişini yaptış

Eminevim 2021'de ev ve araç tesliminde atak yapacak!

Türkiye genelinde 128 şubeyle hizmet veren Eminevim, bu yıl 27 bin teslimat yaparak, bugüne kadar teslim ettiği ev ve otomobil sayısını 200 bine çıkarmayı hedefliyor.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

Eminevim'den tek tıkla ev sahibi olma imkanı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 'Dijital Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdi. Dijital Kayıt Sistemi ile tek tıkla ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Eminevim ev hediye ediyor!

Türkiye’de son zamanların en iddialı kampanyalarından birine Eminevim imza atıyor. Ekim'deTürkiye genelinde başlayan büyük kampanya ile Eminevim, bir adet ev hediye ediyor.

Eminevim'den görüntülü şubeyle ev sahibi olma dönemi!

Türkiye genelinde 120 şubeyle hizmet veren faizsiz Elbirliği Sistemi’nin kurucusu olan Eminevim, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi için yeni bir hizmet modelini daha hayat geçirerek görüntülü şubeyle konut sahibi olma dönemini başlattı.

Eminevim Faizsiz Ev Alma Sistemi’nde lider!

Tasarrufa dayalı, faizsiz Elbirliği Sistemi ile yapılan konut satışlarına özellikle alım gücü düşük aileler yoğun ilgi gösterdi. Bu sistemle onlarca kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, 137 bin teslimat ile Faizsiz Ev ve Otomobil Alma Sistemi’ndeki başarısını kanıtladı.

Eminevim teslimleri 17 ay öne çekti!

Düşük taksitlerle ev ve araç sahibi olabilme fırsatı sunan Eminevim, teslimatları erkene çekerek yeni bir kampanyaya imza attı.

Kordon İstanbul Kağıthane ev teslimleri!

1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Kordon İstanbul Evleri'nde daire fiyatları 568 bin TL'den başlıyor. Projede vade farksız 36 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor...

Tem Avrasya Gaziosmanpaşa ev teslimleri!

Tem Avrasya Konutları İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje 18 bin 621 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

eminevim ev teslimleri Haberi

eminevim ev teslimleri

Vatandaşları faizsiz el birliği sistemiyle konut sahibi yapmayı sürdüren Eminevim, her ay yaptığı ev ve araç teslimatları ile dikkat çekiyor. Mart'ta 30 senenin rekorunu kırarak toplamda 2 bin 628 teslimat gerçekleştiren Eminevim Haziran'da teslimat kapasitesini 2 bin 746’ya yükseltti. Bir ayda gerçekleştirilen toplam 2 bin 746 ev ve araç teslimatlarının değeri 400 milyon TL’yi geçti.

Altı aylık dönemde 13 bin 190 teslimat gerçekleşti

2021 yılını toplamda 27 bin teslimatla kapatmayı planlayan Eminevim, 2021 yılının ilk 6 ayında gerçekleştirdiği 6  teslimatlarla hedefine ilerlemeyi sürdürüyor. 2021 yılının ilk 6 ayında 13 bin 190 teslimat gerçekleştirilirken, 2020 yılının ilk yarısına kıyasla teslimat artışı yüzde 16 oldu. Planlanan teslimatların yapılmasıyla 30 senelik zamanda gerçekleştirilen toplam teslimat sayısının da 200 bine ulaşması planlanıyor.

Eminevim'den 600 bin liralık ev...