20 / 04 / 2024

Eminevim 2021'de ev ve araç tesliminde atak yapacak!

Eminevim 2021'de ev ve araç tesliminde atak yapacak!

Türkiye genelinde 128 şubeyle hizmet veren Eminevim, bu yıl 27 bin teslimat yaparak, bugüne kadar teslim ettiği ev ve otomobil sayısını 200 bine çıkarmayı hedefliyor.



Kurulduğu 1991 yılından bu yana 180 binden fazla insani ev ve araba sahibi yapan Eminevim, bu yıl yapacağı teslimlerle birlikte teslimat sayısını 200 bine çıkarmayı hedefliyor. Şirket böylece Türkiye ekonomisine 5 milyar TL'ye yakın katkı sağlamayı amaçlıyor.

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, temeli kurucuları A. Emin Üstün tarafından 1991 yılında atılan şirketlerinin 30 yılda faizsiz elbirliği sistemiyle 180 bin fazla insanı ev ve araba sahibi yaptığını söyledi. Dünya'da yer alan habere göre; pandemi etkisinde geçen 2020 yılında dahi hedeflerini büyük oranda yakaladıklarını aktaran Daldal, "Pandemi şartlarına bağlı olarak hedeflerimizde küçük revizyonlar yaptık. Ancak geliştirdiğimiz inovatif projeler ve 30 yıllık tecrübelerimizden faydalanarak aldığımız stratejik kararlarla pandemi dönemine en kısa sürede uyum sağladık ve başarılı kampanyalar yürüterek 2020 yılı sonunda temel hedeflerimize ulaştık. 8 yeni şube açtığımız 2020 yılında, 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yaparak 2019 yılına kıyasla teslimatları yüzde 11 artırdık" diye konuştu. 

Eminevim 2021 de ev ve araç tesliminde atak yapacak!

Yaptıkları teslimatlarla Türkiye ekonomisine 4 milyar TL'lik katkı sağladıklarını aktaran Daldal, bu yıla ilişkin beklentileri hakkında şu bilgiyi verdi: 

“Bu yılda önemli hedefler belirledik. Yıllık teslimatımızı 27 bine çıkararak ekonomiye de 4,7 milyar TL düzeyinde katkı yapmayı ve yılsonunda bugüne kadarki toplam teslimatımızı da 200 bine ulaştırmayı hedefliyoruz. Ağırlık verdiğimiz dijital çalışmalarımızı 2021 yılında da sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

128 şubede görüntülü hizmet Pandemiyle birlikte 'görüntülü şube' hizmetini devreye 128 şube ve 1.200 çalışanı sisteme entegre ettiklerini belirten Daldal, "Aynı şekilde Dijital Kayıt kanalımızı da kurarak 724 hizmete erişimi mümkün hale getirdik. Müşterilerin kayıt dahil her türlü işlemlerini yapabilecekleri yepyeni bir erişim kanallarını hizmete sunduk. Bu sayede de hem müşterilerimizin desteğe ihtiyacı olduğu noktada erişim kolaylığı sağladık hem de salgın döneminde ev ve araç almak isteyen kişilerin de taleplerini olduklal yerden karşıladık" bilgisini verdi.

Eminevim 2021 de ev ve araç tesliminde atak yapacak!

Teslimat süreleri hakkında bilgi veren Daldal, “Müşterilerimizin ihtiyacına göre, peşinatlı veya peşinatsız çözümler sunuyoruz. Bir kişiye 40 aydan başlayan ve 200 aya kadar çıkan taksit imkanı sunuyoruz. Taksit sayısının yarısına geldiğinde evini alabiliyor.” dedi.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Eminevim 2021'de 200 bininci teslimini yapmayı hedefliyor!


Geri Dön