26 / 04 / 2024

Eminevim İstanbul çekiliş sonucu

Eminevim İstanbul çekiliş sonucu

Eminevim İstanbul çekiliş sonucu kısmı haberimizde yer alıyor. Eminevim'in ev sahibi yapmak için düzenlediği çekiliş İstanbul Sefaköy'de Milsan'da yapılıyor. Sistemde çekiliş dışında 2 farklı konut sahibi olma alternatifi de bulunuyor.

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekilişi İSİM LİSTESİ ne zaman açıklanacak?

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları’nın, İstanbul Havalimanı yakınında hayata geçirecekleri Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekiliş takvimi merakla bekleniyor. İşte detaylar...

TOKİ İstanbul kura sonuçları! TOKİ Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İstanbul kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. TOKİ’ye başvuru yapan İstanbullular, kura çekilişlerine dair detayları öğrenmek istiyor. Peki TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar!

TOKİ Tuzla talihlileri belli oldu! İşte isim isim TOKİ Tuzla çekilişini kazananlar!

TOKİ tarafından İstanbul’un ilçeleriyle ilgili yapılan çekilişte talihliler belli olmaya başladı. TOKİ Tuzla talihlileri isim isim belli oldu. İşte o isimler…

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişi tam gaz! Tuzla, Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy 2023 kura takvimi!

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişi tam gaz devam ediyor. İşte tek tek açıklanan Tuzla, Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy 2023 kura takvimi...

TOKİ İstanbul kura sonuçları! TOKİ İstanbul kura sonuçları 2023 açıklandı mı? İstanbul kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekilişine dair son durumun ne olduğu merakla sorulmaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

İstanbul TOKİ kura çekimi tarihi açıklandı mı? İlçe ilçe çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ Sosyal konut projesine başvuru yapanların gündeminde İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri yer alıyor. Peki, İstanbul TOKİ kura çekimi tarihi açıklandı mı? İlçe ilçe çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

2023 İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekim tarihini milyonlarca kişinin merakla bekliyor. İşte 2023 İstanbul TOKİ çekilişine dair detaylar!

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları! TOKİ İstanbul Arnavutköy çekilişi ne zaman?

TOKİ kura çekiliş tarihleri ilgililer tarafından araştırılmaktadır. İşte TOKİ İstanbul Arnavutköy tarihi ve detayları!

TOKİ Arnavutköy çekilişi ne zaman? TOKİ Avrupa Yakası kura tarihleri!

TOKİ kura çekiliş tarihleri, başvuru yapan kişiler tarafından araştırılmaktadır. Özellikle İstanbul, Avrupa Yakası kura çekiliş tarihleri sorgulanıyor. İşte TOKİ kura tarihlerine dair detaylar!

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! İstanbul Başakşehir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri büyük bir merakla araştırılıyor. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası kura çekiliş tarihlerinin ne zaman açıklanacağına dair her gün sayısız sorular yöneltiliyor. İşte detaylar!

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?

TOKİ İstanbul kura çekilişi büyük bir merakla beklenmektedir. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası çekiliş tarihlerine dair aramalar hız kazandı. İşte detaylar!

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri aralık ayında da tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'da Tuzla ilçesinde başlayan TOKİ kura çekimleri sonrasında şimdi herkes Çatalca kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte bütün de

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!

Eminevim İstanbul çekiliş sonucu Haberi

Eminevim İstanbul çekiliş sonucu

Eminevim çekilişlerine devam ediyor. Eminevim'in yeni çekilişi Sefaköy Milsan'da yapılıyor. Üyelere özel yapılan çekilişler internet şubesi kısmından TC kimlik bilgileri ile izleniyor. 


Ayrıca üyelere özel internet şubesi kısmında gelecek çekilişler hakkında da bilgiler yer alıyor. Çekilişler noter huzurunda yapılıyor. Eminevim İstanbul çekiliş sonucu kısmından önce çekiliş sisteminden bahsedelim. 


Eminevim'de daire satışları 3 farklı sistemle yapılıyor. 1. tercih çekiliş şeklinde. İkincisinde ise çekilişe girmek istemeyenler için hiç peşinatsız vadenin ortasında evin teslim edildiği teslim 


tarihinizi kesin olarak bildiğiniz "Vade ortası Sistem" bulunuyor. 


Peşinatı olan müşteriler için ise evini daha erken alacağı teslim tarihinizi kesin olarak bildiğiniz "Peşinatlı Erken Teslim Sistemi" bulunuyor. 


Çekiliş nasıl oluyor?

Müşterilerin dahil oldukları grupta her ay bir kişi gayrimenkulünü alıyor. Çekilişler noter huzurunda bizzat üyelerin katılımıyla gerçekleştiriliyor.


Eminevim İstanbul çekiliş sonucu!

Eminevim İstanbul çekiliş...