27 / 04 / 2024

TOKİ Tuzla talihlileri belli oldu! İşte isim isim TOKİ Tuzla çekilişini kazananlar!

TOKİ Tuzla talihlileri belli oldu! İşte isim isim TOKİ Tuzla çekilişini kazananlar!

TOKİ tarafından İstanbul’un ilçeleriyle ilgili yapılan çekilişte talihliler belli olmaya başladı. TOKİ Tuzla talihlileri isim isim belli oldu. İşte o isimler…



Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketinin ardından ertelenen TOKİ kura çekimi işlemlerinin yeniden başlamasıyla Tuzla TOKİ başvurusu kabul edilenlerin isimleri de belirlendi.

TOKİ Tuzla talihlileri belli oldu! İşte isim isim TOKİ Tuzla çekilişini kazananlar!

Buna göre toplam olarak 20 bin 920 adet konutun inşa edileceği Tuzla TOKİ kura çekilişi yapıldı. TOKİ Tuzla Tuzla TOKİ kura sonuçları isim listesi de belli oldu. TOKİ Tuzla Kura çekimi sonunda hak kazanan talihlilerin isimleri e-Devlet toki.gov.tr duyurular sayfasında görülebilecek.

İstanbul TOKİ kura sonuçları belli oldu. Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketinin ardından  ertelenen TOKİ kura çekimi işlemlerinin yeniden başlamasıyla Tuzla TOKİ başvurusu kabul edilenlerin isimleri de belli oldu.

Tuzla’da toplam 20 bin 920 adet konutun inşa edileceği Tuzla TOKİ kura çekilişlerinin ardından Tuzla TOKİ kura sonuçları isim listesi de ortaya çıktı.

İstanbul TOKİ kura çekimi işlemlerinin tekrardan başlamasıyla birlikte ilk etap olan ve toplam 20 bin 920 adet TOKİ konutunun inşa edileceği Tuzla'da kura çekilişlerinin büyük bir bölümü tamamlanmış oldu. Kura çekimi sonra kazananlar ve kurada adı çıkmayanlar belirlenmiş oldu.

Bu kapsamda 2+1 3+1 Tuzla TOKİ evleri başvurusu kabul edilenler sonuç listesini e-Devlet toki.gov.tr sonuç sorgulama duyurular sayfasından da öğrenebilecek.


Geri Dön