25 / 04 / 2024

Eminevim kalite belgesi

Eminevim kalite belgesi

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi ile EN ISO 15838 Müşteri İletişim Merkezi Yönetim Sistemi Belgesi ile 2 yeni belge aldı.

Finansevim'e 3 yeni kalite belgesi!

Finansevim, "ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi, ISO 10002 Müşteri Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi" belgelerini aldı.

Eminevim'e 2 yeni kalite belgesi!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi ile EN ISO 15838 Müşteri İletişim Merkezi Yönetim Sistemi Belgesi ile 2 yeni belge aldı.

DYO, ısı yalıtım ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi veriyor!

Boya ve ısı yalıtımı sektöründe kalite çıtasını yukarıya taşımaya kararlı olan DYO, işini hakkıyla yapan ustaların Mesleki Yeterlilik Belgesi almalarını sağlıyor.

KOSKİ'nin kalite standartı yükseldi!

Sağlıklı ve kaliteli hizmet veren ISO Kalite Belgesi 'ne sahip Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü 'nün kalite belgeleri TSE tarafından yapılan tetkikler neticesinde yenilendi.

NG Sapanca’ya Yeşil Yıldız kalite belgesi verildi!

NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik tesislere verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ ı almaya hak kazandı.

Çilek Mobilya kimyasal tehditi bile test ediyor!

GS Kalite Sertifikası (Yüksek Güvenlik ve Kalite Belgesi) bulunan Çilek, ileri güvenlik testlerinden geçmiş en sağlıklı ve en güvenilir bebek odalarını dünyanın dört bir yanında tüketicileriyle buluşturuyor.

Kalekim Mardin ve Kalekim Erzurum kalitede çok hızlı çıktı!

Kalekim’in geçen yıl üretime başlayan Mardin ve Erzurum Fabrikaları, açılışlarından çok kısa bir süre sonra standart denetimlerinden tam not alarak kalite belgesi almaya hak kazandı.

Ağrı'da inşaat işçilerine kalite belgesi verildi!

Ağrı'da Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) tarafından inşaat işçilerine eğitim verildi. Eğitim sonunda işçilere kalite belgesi de verildi...

Mirasçılık belgesi ne demektir?

Mirasçılara mahkemece verilen mirasçılık belgesi ne demektir, ayrıntıları...

Binalarda kimlik belgesi zorunlu mudur?

binanın asgari olarak enerji ihtiyacı ve enerji tüketim sınıflandırması, yalıtım özellikleri gibi bilgileri içeren belge "Enerji Kimlik Belgesi" dir. Peki, binalarda kimlik belgesi zorunlu mudur?

Eminevim Ahenk İstanbul teslim tarihi!

72 aya kadar 0 faizle vadenin yapıldığı Eminevim Ahenk İstanbul teslim tarihi birinci etap için yaklaşık olarak 20 ay sonra olarak belirlendi...

Eminevim Ahenk İstanbul iletişim!

Beylikdüzü'nde 500 daireden oluşan Eminevim Ahenk İstanbul iletişim için 0212 855 85 55 numaralı telefonu aramak mümkün...

Ahenk İstanbul Beylikdüzü Eminevim'de 120 bin liradan başlıyor!

Bütün daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği Ahenk İstanbul Beylikdüzü Eminevim'de yer alan dairelerin minimum satış fiyatı 120 bin lira olarak belirlendi...

Eminevim kalite belgesi Haberi

Eminevim kalite belgesi

Müşterilerine ‘Elbirliği Sistemi’ ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, bu zamana kadar müşterilerine verdiği kaliteli hizmetin karşılığında 2 yeni kalite belgesi daha aldı.


Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Emin Şirketler Grubu Genel Müdürü İbrahim Çonkar;


“ Biz şirket olarak müşterilerimizle uzun süreli ilişkiler kuruyoruz. Müşterilerimizle sürekli temas halinde olmak, onlardan aldığımız geribildirimle kendimizi geliştirmek, ilişkilerimizi güçlendirmek bizim hassasiyetle önem verdiğimiz bir konu. Müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve şikayeti, şeffaf, objektif, hızlı ve daha etkin bir şekilde değerlendirmeyi amaç edindik. ISO 10002 standardı firmaya ulaşan müşteri şikâyetlerinin etkin yönetimi konusunda süreçlerin yapılandırılmasını ve şirket politikasıyla paralel şekilde tutarlı hedefler ortaya konmasını öngörmektedir. Sonraki aşamada; müşteri şikâyetlerinin alınması, kaydedilmesi, değerlendirilmesi, ilgili birimlere aktarılması, sorumlular tarafından gerekenlerin yapılması, tüm yapılanların...