25 / 04 / 2024

Eminevim konut teslimatı

Eminevim konut teslimatı

Yaz sezonuna 2 bin 510 araç ve konut teslimatıyla başlayan Eminevim, hizmet verdiği faizsiz "Elbirliği Sistemi" ile 3 aylık dönemde 6 bin 728 kişiyi ev ve araç sahibi yaptı.

Eminevim’den 7 milyar TL ile bireysel finansman desteği...

Eminevim’in tasarruf finansman alanının lideri olarak 2023 senesinde gerçekleştirdiği teslimat sayısını 23.453’e kadar çıkardı. Buna göre, Eminevim 2023 senesinin ilk 11 ayında 7 milyar Türk Lirası seviyesinde bireysel finansman sağladığı kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Eminevim'den 250 bininci teslimat!  

Tasarruf finansman sektörünün lideri olma sorumluluğu ile uzun senelerdir sektörün gelişimine yön vermeye devam eden Eminevim, 250 bininci teslimatını gerçekleştirdi.

Eminevim 200 bin aileyi konut ve araç sahibi yaptı!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim, 200 bin ev ve araç teslimatına ulaştı.

Eminevim'den ilk çeyrekte 1.2 milyar TL'lik teslimat!

Faizsiz konut ve araç teslimatlarında 2021 yılına artışla başlayan Eminevim, yılın ilk çeyreğiyle ilgili teslimat bilançolarını açıkladı. Şirket, Mart ayında da 2 bin 628 teslimatla 30 yılın zirvesine ulaştı.

Eminevim 2021'in ilk çeyreğinde 1 milyar 250 milyon liralık teslimat yaptı!

Eminevim 2021 yılının ilk 3 ayında toplam 6 bin 724 teslimat gerçekleştirirken, bununla ülke ekonomisine sağlanan nakit enjeksiyonu 1 milyar 250 milyon TL şeklinde gerçekleşti.

Eminevim BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı.

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Eminevim 2021'de ev ve araç tesliminde atak yapacak!

Türkiye genelinde 128 şubeyle hizmet veren Eminevim, bu yıl 27 bin teslimat yaparak, bugüne kadar teslim ettiği ev ve otomobil sayısını 200 bine çıkarmayı hedefliyor.

Eminevim'den Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifine destek!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

Eminevim'den tek tıkla ev sahibi olma imkanı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 'Dijital Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdi. Dijital Kayıt Sistemi ile tek tıkla ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Eminevim 2021'de 200 bininci teslimini yapmayı hedefliyor!

Türkiye'de faizsiz Elbirliği Sistemi ile konut satışı yapan Eminevim, 2021 yılında 200 bininci teslimata ulaşmayı hedefliyor.

Eminevim konut teslimatı Haberi

Eminevim konut teslimatı

Eminevim, yaz sezonunu kapsayan 3 aylık döneme 6 bin 728 teslimat sığdırırdı.

Eminevim tarafından yapılan açıklamaya göre, yaz sezonuna haziran ayındaki 2 bin 510 araç ve konut teslimatıyla başlayan Eminevim, hizmet verdiği faizsiz "Elbirliği Sistemi" ile 3 aylık dönemde 6 bin 728 kişiyi ev ve araç sahibi yaptı.

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, geride kalan Ağustos'ta 275 milyon TL, 3 ayı kapsayan yaz döneminde ise toplamda 925 milyon liralık araç ve konut teslimatı yaptıklarını söyledi.

Yaz sezonunda oldukça başarılı bir grafik çizdiklerini, bu sezon aylık teslimat ortalamasını da 2 binin üzerine çıkarmayı başardıklarını dile getiren Daldal, yaz dönemi içinde yapılan, toplam 925 milyon TL'lik teslimatın sadece araç ve konutu kapsadığını söyledi.

-...