27 / 04 / 2024

eminevim uygun şartlarda konut

eminevim uygun şartlarda konut

Otomobilde cazip kampanyalarla adını duyuran Emin Otomotiv'in kardeş kuruluşu Eminevim, vatandaşları uygun şartlarda konut sahibi yapmak için harekete geçti.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Murat Kurum'dan işçilere ev müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada işçilere yönelik bir konut projesinin çalışmalarının yürütüldüğünü dile getirdi. Kurum, "Evleri olmayan işçi kardeşlerimiz için yeni yapacağımız yerlerde onların uygun şartlarda ev sahibi olabilmelerini sağlayacağız" diye k

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.

Hazine uygun şartlarla arazi satışını nasıl yapacak? İhale usulü gündemde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından duyurulan Hazine arazilerinin ucuz arsa yaratılması amacıyla satışının hangi şartlarda gerçekleştirileceği gündemde yer alıyor. Peki Hazine uygun şartlarla arazi satışını nasıl yapacak? İşte ayrıntılar..

Bakan Kurum açıkladı! Ankara ve İstanbul'da ucuz konut müjdesi! Taksit ödemeleri kiranın da altında olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu yıldan itibaren, Ankara ve İstanbul'da vatandaşların uygun şartlarda konut yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla Hazine arazilerini satışa çıkaracaklarını dile getirdi.

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

Yapı kooperatiflerinden ucuz konut fırsatı!

Yapı kooperatifleri, konut sahibi olmak isteyen kişileri buluşturarak uygun şartlarda konut sahibi olmalarına fırsat sunuyor. Kanun koyucu da Kurumlar Vergisi Kanunu ile yaptığı düzenlemelerle kooperatiflere kurumlar vergisi muafiyeti sağlayarak kolaylık sağlanıyor.

Kocaeli Ticaret Odası'ndan konut alacaklara müjde!

Kocaeli Ticaret Odası, inşaat sektörünün canlanması ve vatandaşların uygun şartlarda konut sahibi olabilmesi için taşın altına elini koydu.  Ziraat Bankası ile imzalanan protokole göre KOTO üyesi müteahhit firmaların katkı payıyla vatandaşlar, yüzde 0,98 faizle konut sahibi olabilecek.

Eminevim'den her vatandaşa uygun projeler!

Ekonomide durgunluk yaşandığı bu dönemde Eminevim Gayrimenkul Geliştirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Firma, İstanbul’da ve Anadolu’nun birçok bölgesinde proje tasarlıyor.

Beyoğlu'nda boşalan dükkanların yerine yenileri geliyor!

Beyoğlu uzun süredir sosyal medyanın gündeminde. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "Boşalan dükkanların yerine yeniler daha uygun şartlarda kiralanıyor. Fiyatlar çok yükselmişti Biraz gevşer de bu vesileyle biz de gireriz diye bekleyenler de çok" dedi.

Çalımlıoğlu Gayrimenkul'den Eğitim-Sen Bursa öğretmenlerine fırsat!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, Türk Eğitim Sendikası Bursa 2 No'lu Şube'ye üye öğretmenlere uygun şartlarda arsa sahibi olma şansı sundu. Şirket, sattığı araziyi belirlenen sürelere ve kar oranlarına göre geri alma garantisi de verdi.

TOKİ Emekli Adana Konutları başvuru!

TOKİ Emekli Adana Konutları başvuru işlemleri TÜED Adana Şubesi tarafından kabul ediliyor. Aylık 250 TL taksitle ödeme yapılabilen projede emeklilerin uygun şartlarda ev sahibi olması amaçlanıyor.

Kepez'e 5 yeni spor kompleksi!

Kepez Belediyesi’nin 5 mahalleye yaptırdığı semt spor kompleksleri, Gazi Mahallesi’nde Perşembe günü düzenlenecek törenle hizmete açılıyor. Hakan Tütüncü, “Hemşerilerimizin güvenli ve uygun şartlarda spor yapabilmelerini istiyoruz." dedi.

eminevim uygun şartlarda konut Haberi

eminevim uygun şartlarda konut

Eminevim'in 'Yeni nesil altın günü' dediği konut organizasyonu sistemi ile vatandaşın kira öder gibi taksitle ve faizsiz ev sahibi olması amaçlanıyor. Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, projeyi 'Uzun vadelerle, faiz ödemeden kira öder gibi, üyeler arasında sıra ile konut veya işyeri sahibi olma sistemi' şeklinde anlatıyor. Sıralamanın noter huzurunda kura yöntemiyle tespit edildiğini ifade eden Üstün, "Bu aslında yüz yıllardan bu yana yapılan imece usulünün konut alımına yansımasıdır. Biz halk arasında sıklıkla düzenlenen altın günlerini otomobil ve ev alımına uyguluyoruz. Bu yüzden sistemimize 'Yeni nesil altın günü' diyoruz." ifadelerini kullanıyor.

Ev almak isteyen 100 kişinin kendi imkânlarıyla bir araya gelmesinin zor olduğuna dikkat çeken Üstün, firma olarak bu organizasyonu başlattıklarını dile getiriyor. Üstün, sistemin avantajlarını...