23 / 04 / 2024

emirdağa özel konut kredisi

emirdağa özel konut kredisi

Vakıflar Bankası Türkiye'de bir ilke imza attı. Bir ilçeye özel konut kredisi ürünü çıkarttı.

Tarım Kredi Markette Ramazan'a özel indirimler! Tarım Kredi'de birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı!

Tarım Kredi marketlerinde Ramazan'a özel indirimler devam ediyor. Çeşitli seçili tavuktan, peynire, tereyağından ayçiçek yağına kadar pek çok farklı üründe indirim yapıldı.

Fiat Doblo'da Nisan'a özel dev indirim fırsatı! Araç alacaklar hemen bakın: Kredi imkanı da var!

Fiat Doblo'da Nisan'a özel 75 bin TL'ye varan indirim ve kredi desteği sunuluyor. Peki Fiat Doblo fiyatları bu ay ne kadar? İşte 3 Nisan 2024 fiyat listesi...

Zeray Next Capital'de 14 Şubat'a özel yüzde 14 indirim!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa ettiği Next Capital projesinde 14 Şubat'a özel olarak yüzde 14 indirim yapılıyor. Söz konusu kampanya Şubat ayı boyunca geçerli olacak.

Aşamalı konut edindirme sistemi: Önce arsayı sonra konutu al! İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Son beş yılda arsa fiyatları ve inşaat maliyetlerinin artması ile vatandaşın konut alma hayali kabusa dönmeye başladı. Vatandaşların konut sahibi olmasına yardımcı olacak aşamalı konut edindirme sistemi devreye girdi. Peki yeni sistemin İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

KENTSEV: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasası hayata geçirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili Haldun Ersen, İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Sunar tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs'a Özel Kampanya! Bankkart liralarınıza lira eklenecek!

Ziraat Bankası, 19 Mayıs’a özel kampanya ile geldi. 19 Mayıs’a Özel Bankkart Gençlilere yüzde 19, toplamda 190 TL Bankkart lira ödemesi yapılacak. İşte detaylar!

Hyundai i20'de Nisan'a özel 6 bin 500 TL indirim fırsatı! Araba alacaklar hemen bu rakamlara bakın! 

Verimli motor seçenekleri, sınıfının en iyi güvenlik ve bağlantı donanımları gibi akıllı teknolojileri ile dikkatleri çeken Hyundai i20'de Nisan'a özel 6 bin 500 TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Hyundai i20 Nisan fiyatları kaç TL? İşte 21 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten 23 Nisan'a özel fırsat! İşte indirimli televizyonlar! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik, 23 Nisan'ı unutmadı. Sevilen marka, seçili televizyonlarda 23 Nisan'a özel indirim fırsatı sunuyor. Peki, indirimli televizyonlar hangileri? Arçelik'te televizyon fiyatları ne kadar? Arçelik 146 ekran TV kaç TL? işte detaylar...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Nisan'a özel indirimle yeniden A101'de! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'nin favori cihazı Xiaomi Redmi Note 11 Pro Nisan'a özel indirimle yeniden A101'de satışa sunuldu. Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!.. İşte fiyatlar...

Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

6 Şubat tarihinde 11 şehri etkileyen depremin ardından gözler inşaat sektörüne çevrildi. Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

TOKİ'den İstanbul'a 577 konut ve 16 dükkanlık yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbul'a 577 konut ve 16 dükkanlık yeni proje geliyor... Tarihi resmen açıklanan bu yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Flo’da online’a özel yüzde 33 indirim! 4 Ocak 2022 Fiyat Listesi

Ürün ve marka çeşitliliğiyle tüketicilerin çok tercih ettiği Flo’da online’a özel yüzde 33’e varan oranlarda indirim fırsatı sunuluyor.

emirdağa özel konut kredisi Haberi

emirdağa özel konut kredisi

Bankası'nın Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesindeki şubesi aracılığıyla, Emirdağlı gurbetçilere özel olarak, konut kredisi vermeye başladığı bildirildi.

Vakıflar Bankası Emirdağ Şube Müdürü Mürsel Uğraş, yaptığı açıklamada, Emirdağlı olup da yurt dışında yaşayan gurbetçilere özel bir kredi imkanı sağladıklarını kaydetti.

Uğraş, "Bu kampanya, Emirdağ doğumlu ya da Emirdağ nüfusuna kayıtlı olup ta yurt dışında gelir elde eden gurbetçiler içindir. Bu kampanya Türkiye de bir ilktir ve sadece Emirdağ için geçerlidir. Gurbetçilerin konut alımlarında finansman ihtiyaçlarını karşılamak adına hazırlanan bu kampanyada, bankadan kredi kullanım şartları kapsamında Türkiye'den alacakları her türlü bitmiş konut, ekspertiz değerinin yüzde 50'si