04 / 05 / 2024

emker inşaat yeşilköy

emker inşaat yeşilköy

Emker İnşaat, inşaat mühendisi, saha mühendisi ve ön muhasebe elemanları alacak.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 0,5 büyüdü!

Özbekistan ekonomisi 2021 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3 büyüme kaydederken inşaat alanında yüzde 0,5 oranında büyüme gerçekleştirdi.

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 7,3 büyüdü!

Özbekistan'da 2020 yılının ilk yarısında inşaat sektörü yüzde 7,3 oranında büyüdü...

Gaziantep Şahinbey'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi öldü!

Gaziantep'in Şahinbey Yeşilköy Mahallesi'nde taziye evinin inşaatında çalışan Mahmud el Sati (22), taşıdığı demir parçasının elektrik kablosuna temas etmesi sonucu akıma kapıldı.

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri bugün açılıyor!

Salgın ve afetlerde kullanmak üzere inşa edilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ile restorasyonu tamamlanan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi bugün hizmete açılacak.

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri yarın açılacak!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ve Hadımköy Doktor İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Yarın açılması planlanan hastanenin son durumu havadan görüntülendi.

Yeşilköy'deki pandemi hastanesi 31 Mayıs'ta açılıyor!

Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi'nde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mayıs tarihinde açılışını duyurduğu hastane inşaatındaki son durum da havadan görüntülendi.

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye icradan satılık inşaat halinde 5 yıldızlı otel!

Şanlıurfa 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Direkli Mahallesi, 3237 ada 1 parselde yer alan inşaat halinde 5 yıldızlı oteli 94 milyon 691 bin 932 TL'ye icradan satıyor...

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Yeşilköy Süryani Ortodoks Kilisesi'nin temelini Cumhurbaşkanı atacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet tarihinde ilk kez inşa edilecek Yeşilköy'deki Süryani Ortodoks Kilisesi'nin temel atma törenine katılması bekleniyor... 

Antalya Yeşilköy'deki caminin temeli atıldı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Yeşilköy Mahallesi'nde inşa edilecek olan caminin temeli törenle atıldı.

emker inşaat yeşilköy Haberi

emker inşaat yeşilköy

Şantiye şefi olarak istihdam edilecek inşaat mühendislerinin en az 3 yıllık tecrübe sahibi olması şartı koşuluyor. Jeoloji, inşaat veya harita bölümü mezunu olması şartı aranan saha mühendislerinde en az 3 yıllık deneyim şartı var. Ön muhasebe elemanlarının ise Yeşilköy ve çevresinde oturması tercih nedeni. Başvurular 0 212 573 13 69 nolu faksa veya [email protected]'a...